Liga 1

Daniel Bîrligea, ofertat de FCSB » Suma pe care o poate primi CFR Cluj

Daniel Bîrligea/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 02 septembrie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că e dispus că plătească 1,5 milioane de euro pentru Daniel Bîrligea (24 de ani), atacantul de la CFR Cluj.

Deși crede că transferul ar fi greu de realizat, patronul de la FCSB e dispus să dea un milion și jumătate, dar și un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

Cotat la 1,6 milioane de euro pe Transfermarkt, Bîrligea a reușit 4 goluri și 3 assist-uri în 11 meciuri în acest sezon, în toate competițiile.

Gigi Becali: „Dau 1,5 milioane de euro pentru Bîrligea”

„Nu cred că îl dau ei pe Bîrligea, nu pot să dau mai mult de 1 milion jumate. Vorbesc serios, nu am spus 500.000 de euro, i-am respectat și am spus că dau 1 milion jumate. Să spună unu că dă un milion și un jumătate pe un jucător e respect, să nu se supere.

Îi dau 1 milion jumate pe el și 20 la sută dintr-un transfer. Nu fac socotelile omului, nu vreau să mă cert cu omul. Este prea cuminte, nu m-a deranjat niciodată, pentru ce să îl supăr? Să îi spui că îi dau 1 milion jumate și 20 la sută.

Să nu facă cum a făcut cu Krasniqi, pe urmă l-a dat Rapidului. Eu i-am dat 1 milion și l-a dat Rapidului cu 800.000 de euro. Eu așteptam să vorbesc cu el și îi dădeam un milion. Dacă mi-l dă pot să fac și altă chestie, nu joacă cu CFR.

Să spună că Bîrligea face nu știu câți bani mulți și pe urmă îl vinde cu 1 milion la alții. Așa cu Otele, am zis că îi dau două milioane, iar el a zis că face nu știu cât și l-a vândut cu două milioane”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.