Liga 1

Universitatea Craiova, aproape de două transferuri » Jucătorii sunt așteptați de Gâlcă săptămâna aceasta

Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Adrian Duţă  —  luni, 02 septembrie 2024

Universitatea Craiova e aproape să facă două transferuri săptămâna aceasta. În Bănie sunt așteptați un mijlocaș și un atacant, ambii din străinătate.

Din informațiile GSP, Craiova e aproape să aducă un mijlocaș care a jucat în liga a doua germană. Oltenii au rămas fără Alexandru Crețu în acest mercato și au căutat să se întărească pe acest post.

În plus, oltenii sunt aproape și de aducerea unui atacant. Transferul lui Omar Faraj, de la AIK Stockholm, ar fi căzut, iar Craiova s-a reorientat spre alt jucător. Cei doi fotbaliști ar urma să ajungă săptămâna aceasta în Bănie, înainte de finalul perioadei de mercato, de pe 9 septembrie.

Mihai Rotaru anunțase că vrea să aducă doi jucători

După remiza Craiovei cu Rapid, scor 1-1 pe „Ion Oblemenco”, Mihai Rotaru, acționarul de la Universitatea, anunța că mai vrea doi jucători. Se pare că transferurile sunt aproape finalizate acum.

„Trebuie să mai aducem 2 jucători, suntem all in pentru ei. Un atacant și un mijlocaș central. Meritam mai mult din aceste două meciuri, măcar 3 puncte în plus”, a declarat Mihai Rotaru la Prima Sport, sâmbătă.

În schimb, sunt șanse mici să mai plece jucători de la echipa olteană în acest mercato. Doar niște super-oferte ar putea produce transferuri în ultimele zile ale ferestrei de transferuri.

Craiova s-a concentrat pe transferuri făcute din afara României în această vară. I-a adus pe Gregorio Sierra, Takuto Oshima, Luis Paradela și Carlos Mora. Doar Silviu Lung Jr. a venit din Superliga.

Universitatea Craiova, început bun de campionat

Craiova a început bine campionatul și a stat constant pe primul loc în Superliga.

Oltenii au 15 puncte în 8 meciuri jucate, deși au luat doar un punct din ultimele două meciuri. Au pierdut cu Dinamo, 1-2, și au remizat cu Rapid, 1-1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.