Liga 1

CFR Cluj, răspuns la oferta FCSB pentru Bîrligea: „Analizăm. Suntem deschiși să transferăm orice jucător!”

Daniel Bîrligea salută fanii după un gol semnat în Conference League / Foto: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 02 septembrie 2024

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a declarat că oferta celor de la FCSB pentru Danel Bîrligea (24 de ani) va fi analizată. Încă nu a sosit nimic oficial pe adresa clubului din Gruia, certe sunt doar declarațiile lui Gigi Becali.

Patronul de la FCSB a spus că e dispus să dea 1,5 milioane de euro pentru atacantul de la CFR Cluj, plus un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Balaj nu a refuzat din start propunerea, dar a declarat că e greu de realizat această mutare, pentru că FCSB ar fi prea puternică.

Cele două echipe sunt rivale la titlu și în acest sezon, iar Bîrligea e un om crucial în angrenajul ardelenilor.

Cristi Balaj, despre Bîrligea: „Contează și dorința jucătorului”

„FCSB este una dintre echipele cu care ne luptăm pentru câștigarea campionatului. Este foarte greu să dai un jucător foarte bun, pe care te-ai bazat, să îl dai la un club cu care te lupți pentru îndeplinirea unui obiectiv. Mai ales în contextul în care ai oferte mai bune.

Când vorbim de transferuri, este foarte important ce își dorește jucătorul. Nu este suficientă oferta, este foarte important ce își dorește jucătorul să facă. Suntem deschiși să transferăm orice jucător, vezi istoricul cu Rapid (n.r. - se referă la transferurile pe ruta Gruia - Giulești).

Toți jucătorii care au mers la Rapid au demonstrat, indiferent că vorbim de Braun, Petrila, Krasniqi, Dugandzic”, a declarat Cristi Balaj, potrivit Fanatik.

Cristi Balaj: „Analizăm orice ofertă pentru Bîrligea”

„Orice ofertă care vine, indiferent că este din România, dar în contextul în care este interesantă pentru club, o analizăm. Dacă Bîrligea, și îmi asum acești termeni pe care o să îi folosesc, va ajunge la FCSB, am avea șanse foarte mici pentru a câștiga campionatul și ar fi o forță nu doar în România, dar și pe plan internațional, în competițiile europene.

Îi cunosc calitățile. Are un caracter puternic și am remarcat, chiar dacă rata, el era consecvent și nu întâmplător a ajuns să înscrie atâtea goluri. FCSB ar fi mult mai puternică cu un atacant de nivelul lui Bîrligea”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sursei citate.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.