Liga 1

Viorel Moldovan dezvăluie: „Suntem în discuții foarte avansate pentru transfer” » Ce spune despre posibilitatea ca Alex Dobre să ajungă la Rapid

Viorel Moldovan

Articol de Laura Șoica  —  luni, 02 septembrie 2024

Viorel Moldovan, președintele de la Rapid, a dezvăluit că negocierile dintre club și mijlocașul Filippo Melegoni (25 de ani) sunt foarte avansate. Oficialul clubului a vorbit și despre posibilul transfer al extremei stânga Alex Dobre (26 de ani).

De când Șumudică a revenit la Rapid, acesta a anunțat că vrea să facă mai multe transferuri pentru ca echipa să urce în clasament.

Viorel Moldovan: „Suntem în discuții foarte avansate”

Viorel Moldovan a afirmat că transferul mijlocașului Filippo Melegoni este aproape de a se realiza și speră să se încheie la finalul acestei zile.

Fotbalistul de 25 de ani, dorit de Rapid, este cotată cu 1,2 milioane de euro pe Transfermarkt. Hromada, Kait, Oaidă, Emmers, Mendes și Vulturar ar fi adversarii pe post pentru Melegoni.

"Suntem în discuții foarte avansate. Sperăm să reușim să închidem acest transfer la finalul acestei zile. Melegoni este un mijlocaș interesant, care a fost o mare speranță la vremea lui. A fost cumpărat de Genoa cu o sumă interesantă, 4 milioane de euro, dar n-a reușit să facă acel pas și să devină un jucător important pentru Genoa.

A mai fost împrumutat și în alte campionate, la Standard Liege. E un mijlocaș care poate să lege jocul și să ne aducă mingea în față. Se știe că vrem și un atacant, sunt mai multe discuții pe care le purtăm în paralel", a spus Viorel Moldovan, la Fanatik.

Viorel Moldovan, despre transferul lui Alex Dorbre

Alex Dobre este extrema stânga și s-ar lupta pentru postul de titular cu Claudiu Petrila.

"Normal că ne-am dori să avem cât mai mulți români în echipă. Știm situația lui Dobre, știm că a devenit liber de contract de la Famalicao. Suntem la zi cu tot ceea ce a făcut. O să vedem. Este o soluție și el, mai ales acolo, în banda dreaptă, dar mai avem și alte variante.

Noi căutăm astfel de jucători experimentați. Avem mulți tineri și trebuie să-i încadrăm. Avem nevoie de experiență și vrem români care să facă față în Giulești și să joace pentru Rapid. Dobre joacă bandă dreaptă. Este în atenția echipei naționale și căutăm astfel de jucători", a mai spus Viorel Moldovan.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.