Liga 1

Gigi Becali, ofertă de 1,1 milioane de euro pentru jucătorul de la FCU Craiova

Gigi Becali, patronul de la FCSB

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 02 septembrie 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a declarat că a oferit 1,1 milioane de euro pentru Vladislav Blănuță. Jucătorul de la FCU Craiova nu a fost transferat pentru că Adrian Mititelu a refuzat oferta.

Ulterior, atacantul de 22 de ani a ajuns la U Cluj, sub formă de împrumut. Altfel, el ar fi evoluat în Liga 2 alături de FCU Craiova, care a retrogradat la finalul sezonului trecut.

Gigi Becali: „Am dat 1,1 milioane de euro pentru Blănuță”

Pentru Blănuță i-am făcut ofertă lui Mititelu. A zis că trebuie să îi dau 100.000 de euro. «Bine, mă, îți dau 1 milion și 100.000». A zis că nu vrea, că vrea să ia 5-6 milioane de euro pe el.

«Bine, lasă că rămâi cu el în brațe». Dacă ar veni la FCSB, ar face atât, dar la U Cluj nu. E interesant, dar trebuie să fii undeva ca să te transferi”, a declarat Gigi Becali, potrivit Fanatik.

Blănuță aparține în continuare de FCU Craiova, dar va juca în Superliga în actuala stagiune la U Cluj. Are 7 meciuri în Liga 1 în actuala stagiune și a marcat 4 goluri.

De-a lungul carierei, Blănuță a mai jucat la Pescara, dar a trecut și prin academia Rapidului, de unde a plecat în 2019. În sezonul trecut, atacantul a marcat 8 goluri în 34 de partide pentru FCU Craiova.

Vladislav Blănuță/ foto Imago Images

Cota jucătorului cu cetățenie română și moldavă a crescut de 10 ori în ultimul an și jumătate. În ianuarie 2023 era evaluat la 50.000 de euro pe Transfermarkt, iar acum e cotat la 500.000 de euro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.