Media

„Prietenii lui Ovidiu” și „La feminin” revin pe GSP.ro! Ion Țiriac și Monica Roșu sunt invitații emisiunilor de miercuri și joi, de la ora 20:00

Articol de GSP.RO  —  joi, 05 septembrie 2024

Gazeta Sporturilor deschide sezonul de toamnă cu doi invitați de marcă. Miliardarul Ion Țiriac este invitatul de la „Prietenii lui Ovidiu” (miercuri, 4 septembrie, ora 20:00), în timp ce fosta gimnastă Monica Roșu își spune povestea „La feminin” (joi, 5 septembrie, ora 20:00).

Ion Țiriac este invitatul de miercuri la „Prietenii lui Ovidiu”

Noua stagiune a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” pornește la drum miercuri, de la ora 20:00! Primul invitat al noului sezon: ION ȚIRIAC!

Fostul jucător de tenis și actualul om de afaceri vorbește despre sportul din România și despre decizia de a premia sportivii români medaliați la Jocurile Olimpice la Paris. O discuție amplă despre problemele sportului și ale clasei politice de la noi, despre investiții și decizii cruciale ce trebuie luate în cel mai scurt timp. Despre dopajul din sport și problemele Simonei Halep, plus detalii despre pasiuni, pensie și recalculare, dar și avioanele sale.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” a debutat în octombrie 2019 și a numărat 188 de ediții până în prezent. Emisiunea este moderată de Ovidiu Ioanițoaia și produsă de jurnalistul GSP, Andrei Crăițoiu

Monica Roșu își spune povestea joi „La feminin”

După primul sezon în care „La feminin” i-a dus pe cititorii site-ului cât mai aproape de cele mai influente femei conectate la lumea sportului, emisiunea se întoarce de joi. Iar prima invitată a noului sezon este MONICA ROȘU!

Fosta gimnastă, dublă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice de Atena 2004, vorbește despre începuturile sale în sportul de performanță, despre momentele grele și despre decizia de a renunța la gimnastică în urma problemelor medicale. Despre viața de după retragere, atunci când a intrat în televiziune, plus viața de mamă, dar și despre experiența de la Exatlon.

  • Fiecare episod din proiectul „La feminin” cuprinde interviuri cu femei ale căror vieți și cariere se intersectează cu sportul în moduri semnificative. Emisiunea a pornit la drum în martie 2024, este moderată de Andreea Visu, produsă de Andrei Crăițoiu, iar operator de imagine este Valentin David.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.