Campionate

Alarmă la Real Madrid » Au mai „picat” două vedete

Real Madrid / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 02 septembrie 2024

Dani Ceballos și Ferland Mendy, fotbaliștii lui Real Madrid, s-au accidentat la 2-0 cu Betis. Primul va sta între 6 și 8 săptămâni și este o lovitură dură pentru Carlo Ancelotti, care mai are doi mijlocași indisponbili, Eduardo Camavinga și Jude Bellingham.

Real Madrid pare să fi intrat pe făgașul cel bun în campionat, după 2-0 cu Betis. Însă antrenorul Carlo Ancelotti nu scapă de griji. Duminică a pierdut doi jucători, pe mijlocașul Dani Ceballos și pe fundașul-dreapta Ferland Mendy, care au ieșit accidentați la mijlocul reprizei secunde.

Probleme pentru Carlo Ancelotti în linia mediană

O lovitură, mai ales pentru linia mediană, unde tehnicianul italian mai are doi jucători importanți indisponibili: Jude Bellingham și Eduardo Camavinga. Ceballos a fost examinat de medici în cursul zilei de luni și deja a primit diagnosticul final: entorsă de gradul III la ligamentele gleznei drepte. 

Nu e glezna la care a avut probleme în debutul Jocurilor Olimpice de la Tokyo 2020, dar tot îl va ține pe tușă între 6 și 8 săptămâni, potrivit departmentului medical al clubului.

Ferland Mendy s-a întors de la naționala Franței

Ferland Mendy, la rându-i, a răspuns convocării la naționala Franței, dar după ce a fost consultat i s-a dat drumul să revină la Madrid, pentru un examen amănunțit și tratament. Selecționerul Didier Deschamps l-a și înlocuit în lot, cu Lucas Digne.

În cazul lui Mendy, diagnosticul preliminar este o supraîncărcare a musculaturii tibiale, dar, potrivit cotidianului Marca, mai multe informații vor putea fi oferite de club abia în cursul zilei de marți.

Carlo Ancelotti este îngrijorat: „Îmi doresc ca jucătorii să se întoarcă în siguranță și sănătoși”

Reacția lui Ancelotti? La conferința de presă post-Betis, tehnicianul italian a comentat: „Pauzele astea destinate echipelor naționale sunt întotdeauna problematice.

Mai ales în ceea ce-i privește pe jucătorii care zboară în America de Sud. Există, de asemenea, pericolul accidentărilor. Întotdeauna îmi doresc ca ei să se întoarcă la Madrid în siguranță și sănătoși”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.