Campionate

Unde a fost surprins Neil Lennon, la 2 săptămâni după ce a fost demis de Rapid

Neil Lennon

Articol de Romeo Ene  —  luni, 02 septembrie 2024

Neil Lennon (53 de ani) a fost dat afară de Rapid pe 20 august și înlocuit cu Marius Șumudică (53 de ani). Tehnicianul nord-irlandez nu a rezistat decât 6 meciuri pe banca giuleștenilor, perioadă în care a înregistrat 5 rezultate de egalitate și un eșec. Acesta a părăsit România și a fost surprins în Scoția.

Duminică, Celtic a învins-o fără drept de apel pe Glasgow Rangers, scor 3-0, în campionatul Scoției. Neil Lennon a fost prezent pe Celtic Park pentru a vedea succesul fostei sale echipe.

Neil Lennon, prezent la Celtic - Rangers

Tehnicianul nu a părăsit România imediat după ce a fost demis de Rapid. El a mai petrecut câteva zile în țară și a plecat în Scoția. La aproape două săptămâni după ce a fost demis, Lennon a fost surprins în tribune la derby-ul dintre Celtic și Glasgow.

Neil Lennon, prezent la Celtic - Rangers, foto: X CelticFC_Francophone

Lennon a fost jucător și antrenor la Celtic. El a cucerit 10 trofee la Celtic, printre care 5 campionate. Experiența de la Rapid s-a terminat nefericit pentru tehnicianul nord-irlandez. Adus la finalul sezonului trecut, Lennon a avut parte de un mandat eșuat în Giulești.

A schimbat sistemul, însă propunerea tehnicianului nu a dat roade. Nu a reușit să învingă pe nimeni în 6 meciuri și a fost dat afară de Dan Șucu, fiind înlocuit cu Marius Șumudică. Tehnicianul român a obținut 4 puncte în primele 2 meciuri la Rapid, victorie cu Iași și remiză în Bănie, cu Universitatea Craiova.

Apropo de Neil Lennon, țin să-i mulțumesc pe această cale, fără niciun pic de ironie.
Este un antrenor străin, care din păcate nu s-a bucurat de simpatie în momentul în care a ajuns în România. Știu ce înseamnă să fii antrenor într-o țară străină. Îmi pare rău, asta e viața, dar țin să-i mulțumesc că a lucrat, probabil pentru unele transferuri făcute aici.

- Marius Șumudică, despre Neil Lennon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.