Gimnastica

Larisa Iordache este însărcinată » Anunțul multiplei campioane la gimnastică: „Ești o binecuvântare”

+31 Foto
Larisa Iordache este însărcinată, foto: Instagram larisa_iordache

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 02 septembrie 2024

Larisa Iordache, multipla campioană la gimnastică, retrasă din activitate în decembrie 2021, a anunţat că va deveni mamă pentru prima oară. Ea s-a măritat pe 8 iunie 2024 cu Cristian Chiriță (23 de ani), iar acum a făcut un anunț de impact pe rețelele de socializare.

Larisa și Cristian sunt împreună de mai bine de un an, iar acum fosta gimnastă a anunțat pe contul ei de Instagram faptul că va deveni mamă.

Larisa Iordache este însărcinată: „Te dorim și te așteptăm cu nerăbdare”

Te dorim și te așteptăm cu nerăbdare. Ești o binecuvântare, iar noi ne simțim binecuvântați că ne-ai ales ca părinți. Iubirea noastră infinită!

- mesajul Larisei Iordache, pe rețelele de socializare

Fosta gimnastă a postat două fotografii alături de soțul ei, Cristian Chiriță, care îi ține mâna pe burtă.

Ea fost cerută de soţie în prima zi a anului. Larisa Iordache şi Cristian Chiriţă, campion naţional la tenis de masă, şi-au făcut publică relaţia în aprilie 2023.

Multiplă campioană europeană şi mondială, precum şi medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul lui 2021.

Sunt diferite emoțiile față de Jocurile Olimpice, aici a fost un sentiment unic, n-am mai trecut prin așa ceva. A fost ceva nou, foarte frumos. Mă bucur că formăm o familie din acest moment.
Urmează o petrecere alături de invitații noștri faini. Ne vom distra pe cinste! Ne dorim foarte mult să mărim familia, dar vom lua totul pas cu pas. N-a fost foarte greu să aleg rochița. Am avut câteva variante la dispoziție.

- Larisa Iordache, pe 8 iunie, după ce s-a căsătorit în civil cu Cristian Chiriță

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.