Liga 1

Ce a remarcat Zeljko Kopic la U Cluj - Dinamo

+7 Foto
Zeljko Kopic, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Romeo Ene  —  luni, 02 septembrie 2024

U Cluj - Dinamo 1-0. Zeljko Kopic (46 de ani), tehnicianul „câinilor”, a oferit prima reacție după eșecul de pe Cluj Arena. A fost prima înfrângere pentru Dinamo după 7 meciuri.

Antrenorul croat a extras câteva lucruri pozitive din jocul echipei pe care o antrenează. Dinamo a făcut o primă repriză solidă în viziunea lui Kopic și trebuia să fie mai curajoasă pentru a putea obține mai mult din acest duel.

Zeljko Kopic, declarații după U Cluj - Dinamo 1-0: „Multe aspecte pozitive astăzi”

„Am început jocul foarte bine. Am pus presiune pe adversar și am stat mai mult în jumătatea lor. Trebuia să fim mai curajoși, am avut ocazia lui Cîrjan, bară. Ei au schimbat sistemul în prima repriză, am controlat jocul și am avut ocazii.

+7 Foto
Dinamo - U Cluj, 2 septembrie 2024 . FOTO: Imago

După golul primit, U Cluj a fost echipa mai experimentată. Nu pot fi încântat de rezultat, dar nu am ce să le reproșez jucătorilor. Cred că astăzi am văzut multe aspecte pozitive. Avem potențial, am avut câteva situații și în repriza a doua, acolo unde am greșit la ultima pasă. Îi felicit pe cei de la U Cluj pentru cele trei puncte!

Ne-au lipsit Politic și Abdallah, suntem mai periculoși cu ei. Soro a jucat bine, Caragea la fel, pentru mine este important că am jucat bine. Superliga e un campionat puternic, nu poți să zici că mergi pe terenul unei echipe și câștigi sigur. Ne vom recupera după această pauză (n.r. - prilejuită de meciurile naționalelor) și vom încerca să ajungem la cel mai bun nivel.

Construim în acest moment o echipă. Ne concentrăm și pe viitor, dar rezultatele contează foarte mult”, a declarat Kopic la Prima Sport.

Dinamo se află în acest moment pe locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off, cu 12 puncte acumulate după 8 etape.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.