Campionate

S-a făcut Osimhen! Detaliile acordului încheiat în toiul nopții

Victor Osimhen v da goluri pentru Galatasaray în 2024 - 2025 / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 03 septembrie 2024

Victor Osimhen a fost împrumutat de Napoli lui Galatasaray, în cea mai curioasă mutare a verii din mercato. Atacantul a ajuns la Instanbul în noaptea de luni spre marți, la 3:20.

S-a încheiat telenovela „Victor Osimhen”! Cea care râde la urmă este, surprinzător, Galatasaray.

PSG, cu care atacantul era înțeles, nu s-a putut pune de acord cu Napoli, iar Chelsea, care bătuse palma cu italienii, a renunțat din cauza pretențiilor jucătorului. Și când toată lumea credea că nigerianul, scos din lot de Antonio Conte, va deveni spectator în 2024 - 2025, au lovit turcii.

Galatasaray îi plătește salariul lui Victor Osihmen. Napoli i-a redus clauza, în schimbul prelungirii contractului

Galata s-a pus de acord și cu jucătorul, și cu Napoli. Contract de împrumut, pe un sezon, și salariu plătit de turci. De asemenea, o clauză în contract potrivit căreia poate fi vândut de italieni în mercato hibernal.

Înainte de a-l lăsa să plece în Superlig, patronul lui Napoli, Aurelio De Laaurentiis, și-a reglat și el conturile cu fostul său golgheter. I-a prelungit contractul cu un sezon, până-n 2027, dar, în același timp, a acceptat să-i reducă clauza de reziliere a acordului, de la 130 de milioane de euro la 80 de milioane.

Victor Osimhen, întâmpinat la aeroport de sute de fani, la 3:20 dimineața!

După ce toate actele au fost semnate, Osimhen a părăsit Italia cu destinația Istanbul, unde a aterizat marți, la 3:20 dimineața. În ciuda orei foarte târzii, el a fost așteptat pe aeroportul Ataturk de sute de suporteri Cim Bom. Aceștia l-au aclamat și au scandat, iar nigerianul, încântat, a intrat la rându-i în atmosfera creată.

„Sunt foarte fericit să fiu aici. Este o atmosferă incredibilă. Vreau să intru pe teren cât mai curând posibil”, le-a spus atacantul jurnaliștilor. Totodată, el a vorbit și despre faptul că la Galata îl va reîntâlni pe belgianul Dries Mertens: „Am jucat împreună cu Dries. M-a ajutat foarte mult. Am vorbit și cu el înainte de a veni aici. Abia aștept să fiu pe teren cu el”.

Victor Osimhen va semna contractul cu Galatasaray în cursul zilei de marți, după ce va efectua vizita medicală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.