Liga 1

Cu Bîrligea și Mihai Popescu transferați, doi jucători ies din schemă la FCSB! „Avem prea mulți”

+22 Foto
Bîrligea și Mihai Popescu transferați de FCSB. Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Răzvan Petrescu (video)  —  marţi, 03 septembrie 2024

Acum că Daniel Bîrligea și Mihai Popescu au semnat cu FCSB, Gigi Becali se gândește ce jucători să scoată de pe lista de campionat pentru a le face loc celor doi nou-veniți.

De ultimă oră, FCSB a rezolvat astăzi două transferuri: fundașul central Mihai Popescu a trecut vizita medicală și a ajuns la Palatul lui Gigi Becali pentru a parafa contractul. Pe parcursul dimineții, și atacantul Daniel Bîrligea a semnat documentul propus de FCSB.

Pentru a le face loc celor doi pe lista de campionat, FCSB trebuie să excludă două nume din lotul actual. Unul dintre jucătorii „exilați” este fundașul central Denis Haruț.

Bîrligea și Mihai Popescu venit, alți doi jucători ies de pe listă. Ce spune Gigi Becali

„Acum să vedem pe cine scot, că au venit Mihai Popescu și ăsta, trebuie să scot doi de pe listă. Avem prea mulți, 6 jucători pe două posturi!

Nu-l scot pe Chiricheș, nu-i fac asta. Am zis să ne despărțim frumos, prietenește. Nu-l scot de pe listă. Nu știu pe cine scoatem, facem lista să vedem ce avem nevoie, ce avem mai bun”, a afirmat Gigi Becali în această dimineață.

+26 Foto
Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Ulterior, Becali a dezvăluit că unul dintre cei excluși va fi Denis Haruț: „El e scos de pe... de ce să stai la Steaua, dacă te-am scos de pe liste? Nici în Europa, nici în campionat. Du-te și joacă fotbal dacă ai încredere, demonstrează”.

Lista principală de jucători pentru o echipă de Superligă, A, poate cuprinde maximum 25 de jucători. Jucătorii eligibili U21 sunt incluși pe o listă suplimentară, B.

Pentru a-i face loc în lot lui Florin Tănase, Gigi Becali l-a scos de pe listă pe Nana Antwi.

Nu mai condamnați CFR-ul, ei au făcut cea mai tare afacere. Peste 4 luni, Bîrligea putea semna cu oricine și pierdeau banii. Varga a fost cel mai deștept. Nu-l mai condamnați, nu avea ce să facă omul. Are și procente, 15%. Sunt și foarte multe bonusuri

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.