Liga 1

S-a-ntors roata în Capitală » Șucu i-a plătit-o lui Becali: „Dacă tot îl iei, măcar să te curăț!”

+22 Foto
Dan Șucu

Articol de Ionuţ Iordache, Daniel Grigore, Răzvan Petrescu (video)  —  marţi, 03 septembrie 2024

În finalul lunii iulie, când Louis Munteanu a ajuns în curtea celor de la CFR Cluj după o luptă crâncenă între ardeleni, Rapid și FCSB, Gigi Becali a susținut că a blufat prin oferta lui, intenția fiind doar de a mări prețul fotbalistului. La o lună distanță, s-a întors roata: Becali îl acuză pe Șucu că l-a ofertat pe Bîrligea și astfel l-a făcut să plătească un suprapreț.

Gigi Becali a rezolvat astăzi transferul lui Daniel Bîrligea. Atacantul CFR-ului l-a costat peste două milioane de euro. Inițial, cluburile s-au înțeles pentru fix două milioane, dar Becali a plusat după ce Rapid a intrat pe fir și a trimis la rândul ei o propunere pentru Bîrligea.

Iritat de implicarea rivalilor locali în afacere, Becali l-a arătat cu degetul pe omologul Dan Șucu, afirmând că din cauza acestuia a fost nevoit să scoată mai mulți bani din conturi.

VIDEO. Gigi Becali îl acuză pe Dan Șucu: „Pentru ce să mai faci pe unul să dea bani mulți în plus?”

„Bă, m-au deranjat. Pentru ce să mai faci pe unul să dea bani mulți în plus, dacă ești frate și prieten cu el? Știa că n-o să permit asta. Și mai spun ceva: am vorbit cu Varga, mi-a zis «băi Gigi, știi care e treaba? Măcar dacă făcea licitație, dar el îmi zice să i-l dau cu 1,8 milioane, cu banii în 3 tranșe, într-un an».

Vă dați seama? Și mai puțin, și în rate! Eu i-am spus lui Șucu: «Băi Dane, am semnat contractul». El îmi zice: «Nu sunt parte din contractul ăla». Cred că ar trebui să se gândească, că e om bun, dar strică o chestie de genul ăsta. Eu mi-am făcut o părere despre el, e om de calitate, dar...

Aici dădeam oricât. Dădeam orice bani în plus! De ce? Era chestie de demnitate, de onoare. Bă, am semnat contractul. Dacă nu semnam, nu mai făceam licitație. «Ia-l tu, nu stau să arunc banii mei că sunt eu prostul». Dar era semnat contractul, îl anunțasem”, a afirmat Gigi Becali astăzi.

Nu mai condamnați CFR-ul, ei au făcut cea mai tare afacere. Peste 4 luni, Bîrligea putea semna cu oricine și pierdeau banii. Varga a fost cel mai deștept. Nu-l mai condamnați, nu avea ce să facă omul. Are și procente, 15%. Sunt și foarte multe bonusuri.

- Gigi Becali, patron FCSB

Gigi Becali se lăuda în finalul lui iulie: „Am ridicat sumele cu Louis Munteanu, măcar să îi curăț de bani”

Culmea, Gigi Becali îl acuză acum pe Dan Șucu de o tactică pe care chiar el se lăuda că a aplicat-o în momentul negocierilor pentru Louis Munteanu. Disputat de FCSB, Rapid și CFR Cluj, acesta a ajuns în Gruia:

„Eu am ridicat sumele. Păi ce să fac mă? Măcar să îi curăț de bani. Ca să pot să îi bat, trebuie să îi curăț de armament.

În lupta asta trebuie să ai o strategie, e război. Și cu Șucu sunt prieten, suntem frați, dar la fotbal e război. Dar asta să știți sigur, de ridicat, am ridicat muniția. Am zis că dacă tot îl iei, măcar să te curăț”.

+22 Foto
Gigi Becali, conferință la Palat după transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB // 3 septembrie 2024. Foto: Ionuț Iordache (GSP)
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.