Liga 1

Două clauze speciale în contractul pentru Daniel Bîrligea: „5 ani n-are voie!”

+26 Foto
Daniel Bîrligea, la Palatul lui Gigi Becali // foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Daniel Grigore, Răzvan Petrescu (video)  —  marţi, 03 septembrie 2024

Gigi Becali, 66 de ani, patronul FCSB, a dezvăluit două clauze din contractul cu CFR Cluj pentru achiziția atacantului Daniel Bîrligea (24).

Daniel Bîrligea la FCSB este cel mai spectaculos transfer al acestui mercato în Superligă, mai ales că atacantul central a făcut pasul de la o echipă importantă a campionatului la alta.

+26 Foto
Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Bîrligea a semnat un contract valabil 5 ani și va încasa 25.000 de euro lunar. Gigi Becali a plătit mai bine de două milioane de euro pentru a-l dezlega de CFR Cluj.

Pe parcursul zilei, în discuția cu reporterii, ulterior în cadrul conferinței ad-hoc de la Palatul lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru, latifundiarul a dezvăluit două dintre clauzele prevăzute în contractul cu CFR Cluj.

Gigi Becali: „Avem clauză de confidențialitate în contract”

În contract există o clauză de confidențialitate care îi interzice lui Becali să dezvăluie detalii concrete. Tocmai din acest motiv, latifundiarul s-a ferit să precizeze suma exactă pe care a plătit-o pentru Bîrligea.

„Hai să spun un lucru. A pus o clauză de confidențialitate, eu de asta vorbesc la modul general. Dacă spunem din contract, e 30.000 de euro penalitatea. Nu vreau să dau 30.000. Dacă vrea el (n.r. - Ioan Varga, patronul CFR) să vă zică, eu nu-l penalizez.

Și acolo m-a încurcat. Noi semnaserăm contractul, dar nu era finalizat, nu avea ștampilă. Și a pus ce vrea el. Am zis, Vali, semnează, bă, ce vrea el, nu mă mai interesează. Cu Bilașco... vă dați seama, m-a făcut praf”, a afirmat Becali.

Gigi Becali: „Bîrligea n-are voie să joace cu CFR 5 ani”

A doua clauză stipulează că Bîrligea nu va putea juca în meciurile contra CFR-ului vreme de 5 sezoane. Becali nu pare deranjat de această interdicție:

„N-are voie să joace cu CFR 5 ani de zile. Dar peste un an și jumătate va face pasul la o mare echipă. La o echipă mare, mare! O să vedeți”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.