Liga 1

Becali a înștiințat 3 jucători că le mărește salariile: „Lumea n-are încredere în el, dar eu am văzut RĂZBOI!”

+26 Foto
Gigi Becali, patronul FCSB // foto: Ionuț Iordache

Articol de Ionuţ Iordache, Daniel Grigore, Răzvan Petrescu (video)  —  marţi, 03 septembrie 2024

Gigi Becali, 66 de ani, a anunțat că le va mări salariile fundașului stânga Ionuț Panțîru (28 de ani), mijlocașului central Darius Olaru (25) și „închizătorului” Mihai Lixandru (23).

FCSB a oficializat astăzi două transferuri importante, atacantul Daniel Bîrligea de la CFR Cluj și stoperul Mihai Popescu de la Farul.

Jucătorul intrat în circuitul echipei naționale a semnat un contract valabil 5 ani, pe un salariu lunar de 25.000 de euro.

+26 Foto
Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Aducerea lui Bîrligea are efecte în vestiarul FCSB. Cel puțin 3 jucători vor beneficia de o mărire de salariu, Gigi Becali declarându-se încântat de ei. Este vorba despre fundașul Ionuț Panțîru și mijlocașul defensiv Mihai Lixandru. Pe listă e și căpitanul Darius Olaru, esențial în drumul spre grupele Europa League.

VIDEO. Gigi Becali a anunțat că le mărește salariile lui Lixandru și Panțîru: „Lumea n-are încredere în el, dar eu am văzut RĂZBOI!”

„Lui Panțîru îi măresc contractul. Da mă, da. Lumea nu are încredere, dar am văzut război. Mie îmi place războiul! Îi măresc contractul și i-l și prelungesc, deși n-a jucat 2 ani.

Vezi? Recunoștința! Iar ăsta, cum îl cheamă, Lixandru... săracul, a pătimit, acum îl chem. Are 10.000 salariul. Ia, tată, 15.000! I-am dat lui Bîrligea 25 de mii, acum trebuie să le măresc ălora. Bine, au 15-20 de mii. Acum trebuie să-l chem și pe Olaru la mărit, că ăla este...”, a afirmat Becali.

Vlad Chiricheș este cel mai bine plătit jucător din lotul FCSB, cu o remunerație lunară de aproximativ 33.000 de euro.

Poziția lui Gigi Becali în cazul lui Ionuț Panțîru surprinde, având în vedere că vorbim despre un fotbalist care a absentat 2 ani și jumătate din cauza unor probleme grave la genunchi, care au necesitat mai multe intervenții chirurgicale.

Panțîru a revenit pe teren pe 24 septembrie 2023, în timpul meciului de campionat cu Sepsi OSK. El ieșise din circuit tot contra covăsnenilor, pe 25 aprilie 2021. Din momentul revenirii, fundașul stânga a adunat 10 apariții, 5 sezonul trecut, 5 în noua stagiune.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.