Liga 1

Becali îl ia peste picior, la nici 3 săptămâni de când se declarase fanul lui: „Diferența dintre mobilă de lux și mobilă de brad”

+26 Foto
Gigi Becali // sursă foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Daniel Grigore, Răzvan Petrescu (video)  —  marţi, 03 septembrie 2024

La nici o lună după ce afirmase că-l admiră pe Hakim Abdallah, atacantul malgaș a lui Dinamo, Gigi Becali îl ironizează pe acesta, acum, că l-a transferat pe Daniel Bîrligea.

Gigi Becali a transferat atacantul mult râvnit. Daniel Bîrligea a semnat cu FCSB, campioana României achitând peste două milioane de euro în schimbul fotbalistului.

+26 Foto
Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Înainte de „pista Bîrligea”, Gigi Becali s-a declarat admirator al lui Hakim Abdallah, atacantul malgaș cu 7 goluri în 48 de meciuri la Dinamo, două dintre ele în acest sezon: „Îmi place Abdallah, de la Dinamo. Eu vreau un atacant foarte puternic”.

Astăzi, în cadrul evenimentului de prezentare a lui Daniel Bîrligea, s-a amuzat pe seama vârfului dinamovist, despre care a spus că este „mobilă de brad” în comparație cu Bîrligea, asemănat cu cea de lux.

Gigi Becali îl voia la FCSB, acum îl ia la mișto: „Mobilă de brad”

„Abdallah... ziceam și eu, că e și el atacant. Vorbim despre cer și pământ (n.r. - raportat la Bîrligea). Ce să facem acum? Vorbim despre mobilă de lux și aia de brad. Ce să...”, a spus Becali astăzi.

Internațional malgaș, cu 14 meciuri și un gol pentru reprezentativa țării lui, Abdallah a comentat în urmă cu aproape două săptămâni interesul lui Gigi Becali.

Hakim Abdallah a înscris două goluri în acest sezon

Hakim Abdalah: „Este bine când oamenii se interesează de tine”

„Nu am ştiut până să îmi spui tu, deşi auzisem nişte zvonuri, dar nu ştiam dacă sunt reale. Nu urmăresc media pentru că nu înţeleg, nu urmăresc ştirile la televizor, urmăresc strict în franceză.

Mă concentrez pe mine, să fiu din ce în ce mai bun în fiecare zi şi să evoluez. Mă concentrez pentru a avea performanţe cu echipa. Este întotdeauna bine atunci când oamenii se interesează de tine, dar mă concentrez la mine şi sunt atent la ceea ce pot să fac să evoluez în fiecare zi ca om, dar şi ca jucător.

Mă concentrez la munca mea, iar ce este în jur, bun sau rău, nu mă afectează”, a răspuns fotbalistul, pentru sport.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.