Stranieri

Horațiu Moldovan, taxat în direct: „Cum să pleci acolo de la Atletico?! Nu înțeleg”

Horațiu Moldovan a apărat doar în amicale la Atletico Madrid

Articol de Alexandru Barbu  —  marți, 03 septembrie 2024

Raul Rusescu nu înțelege de ce Horațiu Moldovan a ales să plece de la Atletico Madrid în Serie B, la Sassuolo.

Federația Română de Fotbal a anunțat că Horațiu Moldovan a refuzat convocarea la echipa națională pentru meciurile cu Kosovo și Lituania din Liga Națiunilor, explicând că portarul vrea să rămână la noua echipă de club, Sassuolo, pentru a-și câștiga locul de titular.

VIDEO. Raul Rusescu: „Te duci de la Atletico Madrid în liga a doua?!”

„Pot să înțeleg decizia lui Moldovan de a refuza naționala, dar nu înseamnă că trebuie să fiu de acord cu el. În primul rând, n-am înțeles transferul lui în liga a doua. De la Atletico Madrid în liga a doua?! Se pare că nu apără nici la Sassuolo. OK, te transferi la Atletico, n-ai jucat la Atletico dintr-un motiv evident, nu poți apăra în fața Oblak, dar de la Atletico să te duci la Sassuolo, în liga a doua?!

Nu știu, te duci și tu în prima ligă, împrumut. Serie B e și un campionat greu, nu știi dacă promovezi. E o diferență mult prea mare între echipe, între nivelul de joc. Te duci în Spania împrumut, în Italia, Olanda, Belgia, undeva în prima ligă, nu în liga a doua!”, a declarat Rusescu la GSP Live.

Horațiu Moldovan a semnat cu Sassuolo

Moldovan a fost piesă fixă în preliminariile Euro 2024, dar nu a jucat deloc la turneul final din Germania, având în vedere că nu bifase niciun minut în partea a doua a sezonului anterior la Atletico Madrid.

Horațiu Moldovan n-a jucat niciun minut la Atletico Madrid

Frustrat de situația din capitala Spaniei, Horațiu a ales să schimbe echipa în această vară. A semnat cu Sassuolo, echipă din Serie B, care l-a împrumutat pentru un sezon, păstrând opțiunea de a-l transfera definitiv în 2025.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.