Campionate

S-au revoltat fanii! Ce se întâmplă cu managerul Erik ten Hag

Erik ten Hag nu mai are argumente la Manchester United / Sursă FOTO: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 03 septembrie 2024

Suporterii lui Manchester United îl consideră pe Erik ten Hag principalul vinovat pentru startul ratat în campionat și cer vehement, pe rețelele de socializare, îndepărtarea lui.

Preocupați multă vreme să-i conteste pe patronii americani ai clubului, familia Glazer, suporterii lui Manchester United și-au îndreptat acum „tunurile” asupra managerului Erik ten Hag și a acționarului minoritar, Sir Jim Ratcliffe.

Fanii lui Manchester United: „Este timpul să ripostăm și să arătăm lumii cine suntem”

Dacă în prima etapă a noului sezon din Premier, echipa a reușit cu chiu cu vai o victorie la limită, în fața lui Fulham (1-0), au urmat două rezultate rușinoase. Mai întâi un 1-2 cu Brighton și apoi eșecul fără drept de apel suferit pe Old Trafford în fața eternei rivale Liverpool (0-3).

Pe rețelele de socializare, fanii au luat foc și cer îndepărtarea rapidă a lui Ten Hag. X-User @_MainooSZN este categoric: „Vorbesc pentru toți fanii lui Manchester United: trebuie să fie concediat!”.

Iarr @ifedayobetii îl completază: „Cum au putut să coboare standardele la Manchester United atât de mult? Același antrenor, cu care Liverpool ne-a bătut cu 7-0, este și acum aici. Este timpul să ripostăm și să arătăm lumii cine suntem. Suntem MANCHESTER UNITED!”.

Revoltă totală împotriva lui Erik ten Hag: „Fă ce trebuie și concediază-l”

Nici acționarul minoritar Sir Jim Ratcliffe, căruia americanii i-au încredințat răspunderea pentru echipă, n-a scăpat de furia suporterilor. @UtdYahz i-a scris: „Nu îmi pare rău pentru tine, Jim. Aveai opțiunea să-l concediezi și în schimb i-ai prelungit contractul.

Însă era clar că nimic nu se va schimba. Ai făcut tot ce și-a dorit antrenorul, l-ai îndepărtat pe Jadon Sancho - dar totul s-a întors împotrivă. Acum fă ce trebuie și concediază-l!”.

Jim Ratcliffe i-a prelungit contractul lui Erik ten Hag până-n 2026 după câștigarea Cupei Angliei

La finele sezonului trecut, când toată lumea crede că Ratcliffe îl va demite, Ten Hag a câștigat Cupa Angliei. Iar situația s-a schimbat. Conducerea i-a prelungit chiar contractul, până-n 2026! Iar pe Sancho, cu care olandezul avusese un conflict în debutul stagiunii trecute, l-a cedat lui Chelsea.

Pentru @JoeSillett, concluzia este clară: „Dacă Sir Jim Ratcliffe crede că Erik ten Hag va duce această echipă a lui Manchester United înainte după tot ce am văzut în ultimii doi ani, atunci el și-a pierdut mințile. Trebuie luate măsuri imediat!”.

Opinie cu care este de acord și @UtdHaris: „Aruncă-l cât mai repede. Aceasta nu este o echipă United, este o echipă proastă făcută din rebuturi de la Ajax Amsterdam”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.