Liga 1

FCSB are un nou număr 17: „Bine ai venit!”

Mihai Popescu, oficial la FCSB, foto: Facebook FCSB

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 03 septembrie 2024

Mihai Popescu (31 de ani) este noul jucător de la FCSB. Campioana României l-a transferat de la Farul Constanța pentru 250.000 de euro și l-a prezentat prin intermediul unui comunicat postat pe rețelele de socializare.

Fundașul a efectuat vizita medicală și va purta numărul 17, rămas vacant după plecarea lui Eduard Radaslavescu (20 de ani) la Farul Constanța.

Mihai Popescu, noul jucător al FCSB-ului

Bine ai venit, Mihai Popescu!

FCSB anunță transferul lui Mihai Popescu, de la Farul Constanța.

Fundașul în vârstă de 31 de ani a efectuat vizita medicală, a semnat contractul și va purta tricoul cu numărul 17.

Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!

- comunicat FCSB

Mihai Popescu, oficial la FCSB, foto: Facebook FCSB

Mihai Popescu a fost transferat în aceeași zi cu Daniel Bîrligea. Cei doi fotbaliști vin să întărească FCSB-ul în contextul în care este implicată în trei competiții: campionat, Cupa României Betano și Europa League.

Deși e stoper la bază, Mihai Popescu a fost utilizat în dese rânduri pe postul de fundaș dreapta la Farul Constanța de Gheorghe Hagi.

Mihai Popescu a fost titular în toate meciurile Farului din acest sezon de Superliga. El a fost un om important și în sezonul 2022-2023, când echipa lui Gică Hagi a luat titlul în Liga 1.

Jucătorul de 1,88 metri a revenit în Superliga în 2022, după o aventură la Hearts, în Scoția. Popescu a jucat și la Dinamo în trecut. Pe lângă roș-albi, el a mai evoluat la Hamilton Academy, St. Mirren, Hearts, Voluntari, Dunărea Călărași și ACS Berceni.

Mihai Popescu e cotat la 900.000 de euro pe Transfermarkt, iar cea mai mare valoare a tins-o în iunie 2023, un milion de euro, după ce Farul a câștigat titlul.

El are salariu de 15.000 de euro pe lună. Aveam nevoie de fundaș central. Mie îmi plăcea de când era la Dinamo.

- Gigi Becali, despre Mihai Popescu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.