Liga 1

Mihai Stoica râde de Dan Șucu: „Are două înfrângeri! Becali nu se oprește când se activează”

Mihai Stoica, foto: captură de ecran Prima Sport

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 03 septembrie 2024

Mihai Stoica (59 de ani), oficialul celor de la FCSB, a oferit prima reacție după transferul lui Daniel Bîrligea (24 de ani). Nu s-a temut că mutarea va pica, ci că patronul Gigi Becali (66 de ani) va oferi o sumă imensă în schimbul atacantului. L-a ironizat, de asemenea, pe Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, care a vrut să deturneze transferul.

MM Stoica l-a lăudat pe Bîrligea și a explicat faptul că l-ar fi ales oricând pe fostul atacant al CFR-ului în locul lui Louis Munteanu (22 de ani), fotbalist dorit de campioana României în această vară. Nu i-a găsit defecte și a vorbit la superlativ despre calitățile sale.

Mihai Stoica, despre transferul lui Bîrligea la FCSB: „Gigi are o victorie și o înfrângere”

„Dan Șucu are două înfrângeri. Gigi l-a luat pe Bîrligea, Varga pe Louis Munteanu (n.r. - râde). Rapid l-a vândut pe Rrahmani, dar i-a vrut pe amândoi. Gigi are o victorie și o înfrângere. Neluțu Varga n-are nicio înfrângere, dar a jucat un singur meci, apărare siciliană, valoare..

Nu mi-era teamă că nu se va face transferul lui Bîrligea. Mi-era teamă că Gigi va da mult mai mulți bani. În momentul în care se activează nu se mai oprește.

Mie-mi place foarte mult de Bîrligea, dar noi jucăm altceva față de cum joacă CFR, abordăm altfel jocurile, dar nu poți să-i găsești defecte. Este imposibil să nu-ți placă jucătorii care dau tot mereu. Nu l-am văzut niciodată să n-aibă chef.

Când l-am văzut pe Gigi că intră la TV și spune tot am zis: «Aoleu... lasă-mă că pot să-l înduplec pe agent», am avut o cunoștință comună și am rezolvat-o. Cu Bîrligea poți să faci ceva în Europa, face un pressing ucigător. Pare foarte serios, fac pariu că, la cum l-am văzut, nu are mai mult de 3% țesut adipos.

L-aș fi ales la începutul perioadei de mercato pe el în locul lui Louis Munteanu cu ochii închiși!”, a declarat Mihai Stoica la Prima Sport.

Atacantul a semnat pe 5 ani cu FCSB și se va alătura joi lotului condus de Elias Charalambous. El va purta tricoul cu numărul 9, vacant după plecarea lui Andrea Compagno în China, în luna februarie.

1,6 milioane de euroe cota lui Daniel Bîrligea, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.