Liga 1

Becali, contrazis de Mihai Stoica! Bîrligea poate juca în CFR - FCSB! Cum e posibil

+47 Foto
Daniel Bîrligea și Gigi Becali

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 04 septembrie 2024

Daniel Bîrligea (24 de ani) este transferul cu care Gigi Becali (66 de ani) speră să dea lovitura în această vară. Patronul campioanei României i-a plătit CFR-ului 2 milioane de euro și a dezvăluit la conferința de presă faptul că atacantul nu va putea juca niciodată contra fostei sale echipe. Mihai Stoica (59 de ani) a ținut să-l contrazică pe Gigi Becali și a explicat faptul că, într-o situație delicată, acesta ar putea juca.

CFR Cluj a păstrat 15% dintr-un viitor transfer, plus alte bonusuri, iar Ioan Varga, patronul echipei, a solicitat o clauză specială, acceptată de Becali. Pe durata înțelegerii dintre FCSB și Bîrligea (5 ani), atacantul nu poate juca împotriva fostei sale echipe.

Totuși, Mihai Stoica a explicat condițiile în care jucătorul ar putea totuși să evolueze împotriva vicecampioanei României.

Daniel Bîrligea poate juca în FCSB - CFR Cluj

Mihai Stoica a fost șocat de clauza pe care a acceptat-o Gigi Becali și nu a fost de acord cu ea. Totuși, realist, Meme a recunoscut faptul că mutarea ar fi putut pica dacă FCSB nu accepta clauza.

Pus în situația în care FCSB ar avea un meci capital în lupta pentru titlu cu CFR Cluj, Mihai Stoica a explicat faptul că Bîrligea va juca în cazul în care campioana României va achita o sumă considerabilă, pe care n-a vrut să o dezvăluie.

„Asta n-o s-o înțeleg niciodată (n.r. - clauza specială prin care Bîrligea nu poate juca împotriva CFR-ului). N-am înțeles-o nici la Compagno, dar asta face parte din tehnica de negociere a lui Gigi. Poate dacă nu era chestia asta nu se făcea.

Am idee de suma care trebuie plătită dacă el joacă. Am văzut contractul. Suma e mare, dacă era mică era simplu, era simplă treaba. Se poate plăti dacă e așa (n.r. - meci decisiv cu CFR Cluj pentru titlu).

Clauzele astea nu prea sunt în regulă. Ar trebui să fie nule de drept, dar pentru asta trebuie să se ajungă la o comisie pentru că îngrădești dreptul omului la muncă. Posibil să contravină codului muncii și e posibil să cadă”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

N-are voie să joace cu CFR 5 ani de zile. Dar peste un an și jumătate va face pasul la o mare echipă. La o echipă mare, mare! O să vedeți.

- Gigi Becali, patron FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.