Stranieri

Turcii scriu că Alexandru Cicâldău revine în Superliga: „Au bătut palma!”

Alexandru Cicâldău, foto: Instagram @alexcicaldau

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 04 septembrie 2024

Turcii anunță că Alexandru Cicâldău (27 de ani) revine la Universitatea Craiova! Dat ca și transferat la Petrolul de conducerea ploieștenilor, Cicâldău s-ar fi înțeles cu trupa lui Costel Gâlcă (52 de ani). Mihai Rotaru mută, după transferurile de impact făcute de rivalii Gigi Becali și Ioan Varga.

Cicâldău a avut parte de o vară agitată. Giovanni Becali, impresarul lui, a anunțat că va evolua pentru Westerlo, formație din Belgia. Ulterior, a intrat pe fir Petrolul, care a fost foarte aproape să-l convingă să revină. În cele din urmă, tot Universitatea Craiova ar fi ajuns la un acord cu mijlocașul lui Galatasaray, potrivit celor de la Sabah.

Presa din Turcia: Alexandru Cicâldău revine la Universitatea Craiova

Cicâldău ar putea reveni în fotbalul românesc după 3 ani în străinătate. Mijlocașul român ar fi fost împrumutat de olteni de la Galatasaray. Cel mai probabil trupa lui Costel Gâlcă va avea opțiunea unui transfer definitiv, în vara lui 2025.

Alexandru Cicâldău

Revenirea lui Cicâldău la Craiova ar fi logică în contextul în care mijlocașul și-ar dori să prindă echipa națională. Mijlocașul câștigă peste un milion de euro la Galata. În mod normal, dacă transferul va fi oficializat, mare parte din salariu va fi suportat de trupa lui Okan Buruk (50 de ani).

Contractul lui Cicâldău cu Galatasaray expiră în iunie 2026. El ar urma să evolueze sub formă de împrumut la Craiova, locul 2 din Superliga în acest moment.

Mijlocașul român a revenit la Galata după ce a fost împrumutat timp de un an la Konyaspor, tot în Superliga Turciei. Cicâldău nu a convins nici la Konyaspor, care a decis să nu îl achiziționeze definitiv. A marcat doar un gol și a oferit numai două pase de gol în 31 de meciuri din campionatul Turciei.

Înainte să ajungă la Konyaspor, Alexandru Cicâldău a fost împrumutat, în stagiunea 2022-2023, și la Ittihad Kalba din Emiratele Arabe Unite, unde a punctat de 5 ori și a pasat decisiv de 7 ori în 30 de confruntări oficiale.

3 milioane de euroe cota lui Alexandru Cicâldău, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.