Tenis

Roger Federer în tribună la US Open, reacția lui Frances Tiafoe: „Ce e cu tipul ăsta, omule? E perfect”

Roger Federer în tribună la US Open, aplaudat de public Foto: Imago

Articol de Luminița Paul  —  miercuri, 04 septembrie 2024

Fostul lider ATP Roger Federer s-a aflat la Flushing Meadows în prima zi a sferturilor de finală, asistând la meciul dintre Frances Tiafoe și Grigor Dimitrov. Americanul a comentat apoi apariția elvețianului.

Retras din tenis în toamna lui 2022, la Laver Cup, după momente de o intensă emoție, Roger Federer (43 de ani) e în continuare aproape de tenis. Și cu inițiativele proprii, și cu obligațiile contractuale legate de sponsori.

Cel care are 22 de titluri majore în palmares a ajuns marți, în prima zi a sferturilor de finală, în complexul de la Flushing Meadows, unde se dispută ultimul turneu de Grand Slam al anului. A asistat la partida dintre Frances Tiafoe, favorit 20, și Grigor Dimitrov, cap de serie 9, câștigat de american după abandonul bulgarului la scorul de 6-3, 6-7 (5), 6-3, 4-1 pentru Big Foe.

Roger a văzut partida dintr-o lojă, alături de Jean-Frederic Dufour, CEO-ul Rolex, unul dintre cei mai vechi sponsori ai săi. Prezența sa a fost anunțată de crainicul arenei Arthur Ashe și publicul i-a arătat imediat aprecierea.

Frances Tiafoe: „Eram mai entuziasmat de Kevin Hart”

„Da, a fost destul de tare. Evident, nu m-am gândit prea mult la asta. Sincer, eram mai entuziasmat de Kevin Hart decât de Roger”, a spus Tiafoe zâmbind în conferința de presă de după partidă, aducându-l în discuție pe actorul și comicul în vârstă de 45 de ani, cunoscut pentru stand-up-urile sale, dar și pentru aparițiile în filme și seriale.

„Știți, în ultimii doi ani de Laver Cup te-ai cam obișnuit cu asta, să-l vezi în tribune pe Roger. Dar, da, când e prezentat pe ecrane, tipul ăsta era diferit, omule. A câștigat aici cinci ani la rând. Știi, felul în care arăta în tribune este același în care arăta când juca.

Frances Tiafoe sărbătorind un punct Foto: Imago

Fără transpirație. Știi, tricouri călcate perfect. Ce e cu tipul ăsta, omule? Părul perfect. A fost doar amuzant, omule. Eu îl bat la cap cu asta tot timpul”, a adăugat Frances în aceeași linie.

5 titluria cucerit Roger Federer la US Open, în 2004, 2005, 2006, 2007 și 2008

Ce tip. Ce legendă. E atât de frumos că se bucură de viață, își face treaba, apare pe unde vrea el și toată lumea îl îmbrățișează. Incredibil, oriunde se duce. Adică, e un star. În cele din urmă a fost destul de tare. Dar să-l văd pe Kevin Hart a fost grozav, sincer”, a încheiat favoritul 26, zâmbind din nou.

Tiafoe (26 de ani) se va înfrunta în semifinale, acolo unde revine după 2 ani, cu compatriotul Taylor Fritz, ceea ce înseamnă că un jucător american va fi în ultimul act din nou, după o pauză de 18 ani, de la Andy Roddick în 2006.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.