Liga 1

Știe cum se poate anula clauza bizară din contractul lui Bîrligea: „Un avocat bun rezolvă”

+50 Foto
Daniel Bîrligea și Gigi Becali / FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Alexandru Barbu  —  miercuri, 04 septembrie 2024

Gigi Becali a anunțat că în contractul cu Daniel Bîrligea există o clauză care îl va împiedica pe atacant să o înfrunte pe CFR Cluj # Raul Rusescu e sigur însă că roș-albaștrii vor găsi soluții ca vârful în vârstă de 24 de ani să joace până la urmă contra ardelenilor.

„N-are voie să joace cu CFR 5 ani”, a declarat, ieri, patronul FCSB. „Nu înțeleg clauza.... Dacă vrem să joace cu CFR, suma e mare, dar se poate plăti în cazul unui meci pentru titlu, de exemplu. Clauzele astea ar trebui să fie nule de drept, posibil să contravină codului muncii și să cadă”, a spus, aseară, și Mihai Stoica, managerul campioanei.

VIDEO. Raul Rusescu, despre contractul CFR-FCSB-Bîrligea: „O clauză de care n-am mai auzit”

„N-am înțeles clauza. Nu joacă împotriva CFR-ului cât timp e valabil acest contract? Păi, dacă mărește contractul cu un euro, e alt contract, nu? Oricum, e o clauză de care n-am mai auzit. A mai fost la Compagno, dar FCU Craiova nu era o contracandidată la titlu. Vorbim despre două echipe, CFR și FCSB, care se vor lupta la titlu în următorii ani.

Sunt convins că nu e o sumă mare de achitat pentru a anula clauza și sunt sigur că există metode. Un avocat bun rezolvă problema. În momentul în care se joacă un meci cu titlu pe masă FCSB - CFR, îmi spui că nu va juca Bîrligea? Nu cred treaba asta.

Ar fi 4 meciuri pe sezon cu CFR în care nu ar juca... E bizar. Am mai auzit despre această clauză la împrumuturi, unde poți să spui că are un pic de sens, deși nici atunci nu e normal 100%, doar că probabil eviți să pui jucătorul într-o situație delicată”, a declarat Rusescu la GSP Live.

+50 Foto
Daniel Bîrligea FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Aducerea lui Bîrligea de la CFR Cluj a costat-o pe FCSB peste două milioane de euro. Vârful a semnat un contract valabil 5 ani, pe un salariu de 25.000 de euro lunar, și are o clauză de reziliere în valoare de 15 milioane.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.