Liga 1

Transfer la Dinamo » „Câinii” l-au legitimat pe mijlocașul școlit la Inter

Patrick Olsen, noul jucător al lui Dinamo, foto: aplicație Dinamo 1948

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 04 septembrie 2024

Dinamo l-a transferat pe Patrick Olsen (30 de ani), mijlocaș central danez, care a evoluat ultima oară pentru Slask Wroclaw, locul 17 din campionatul Poloniei. Anunțul a fost făcut prin intermediul aplicației „Dinamo 1948”.

Patrick Olsen a început fotbalul la Brondby, și-a terminat junioratul la Inter Milano și a mai evoluat pentru Haugesund, Lens și Grasshopper. El s-a întors ulterior în Danemarca, unde a jucat pentru FC Helsingor, Aalborg și Aarhus.

Patrick Olsen, noul jucător al lui Dinamo

Velkommen, Patrick OLSEN!

Clubul Dinamo 1948 București anunță, prin intermediul canalelor de comunicare, semnarea mijlocașului Patrick Olsen.
Ultima dată în prima ligă poloneză, la Slask Wrocław, danezul de 1.78 m a efectuat astăzi vizita medicală și se va alătura lotului condus de Zeljko Kopic.
Noul nostru jucător a început fotbalul la Brøndby, a terminat junioratul la Inter Milano și a mai evoluat în Norvegia (Haugesund), Franța (Lens), Elveția (Grasshopper Zürich), după care a revenit în țara natală, unde a îmbrăcat tricoul celor de la FC Helsingør, Aalborg și Aarhus.

În sezonul trecut, Patrick a evoluat în 29 de partide în Ekstraklasa și a marcat două goluri pentru polonezii de la Śląsk Wrocław. Patrick Olsen va îmbrăca tricoul alb-roșu până în 2026

- comunicat Dinamo București

Patrick Olsen, noul jucător al lui Dinamo

Patrick Olsen nu a făcut parte din lotul echipei din Polonia în ultimele partide. Mai avea contract cu Slask până în 2025. El a venit la Dinamo din postura de jucător liber de contract și reprezintă o nouă soluție pentru mijlocul dinamoviștilor. Danezul a jucat ultimul meci oficial pe 25 mai, atunci când Slask, fosta lui echipă, s-a impus pe terenul lui Rakow, scor 2-1.

Olsen a evoluat atunci 64 de minute și a fost ultimul meci oficial pe care l-a jucat. El a fost rezervă la meciul pe care Slask l-a câștigat în preliminariile Conference League cu Riga FC, din turul 2 preliminar.

La Dinamo va concura pe post cu Georgi Milanov. Pe acea poziție poate evolua inclusiv Andrei Mărginean.

550.000 de euroe cota lui Patrick Olsen, potrivit Transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.