Liga 1

Numire de ultimă oră la Rapid » A participat deja la antrenamentele echipei

Ciprian Moscu, în centru, în acțiune la antrenamente

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 04 septembrie 2024

Ciprian Moscu, 50 de ani, este noul preparator fizic al Rapidului. El colaborează cu Marius Șumudică de mai bine de 10 ani, ca parte a staff-ului condus de „principalul” din Giulești în toate mandatele importante ale acestuia.

Câtă vreme antrenor principal la Rapid a fost nord-irlandezul Neil Lennon, postul de preparator fizic a fost ocupat de Andy Liddell. Britanicul a plecat din Giulești odată cu Lennon. Între timp, Marius Șumudică și-a adus în Giulești un colaborator de încredere.

Rapid a anunțat noul preparator fizic al echipei: Ciprian Moscu a revenit alături de Marius Șumudică

Este vorba despre Ciprian Moscu, preparator fizic în vârstă de 50 de ani. Moscu și Marius Șumudică lucrează împreună încă din 2014, când actualul A1 din Giulești o pregătea pe Concordia Chiajna. Ultima dată, ei colaboraseră la Gaziantep, în perioada septembrie 2023 - martie 2024.

Născut la București, Moscu deține nu doar cetățenia română, ci și pe cea britanică.

Rapid a publicat astăzi un videoclip cu Moscu în acțiune la antrenamente. „Noul preparator fizic al Rapidului”, au scris alb-vișiniii.

Șumudică mai lucrează la Rapid cu 2 „secunzi”, Cristi Petre și Gabriel Mărgărit, și alături de fiul lui, Marius Șumudică junior, angajat ca analist video.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.