Liga 1

Imagini epice cu Stere Halep » Nu s-a lăsat dus de la evenimentul lui Hagi! A chemat acordeoniștii și a început să cânte: „Umfl-o, mă!” + Moment genial cu soția lui Gică Popescu

+45 Foto
Stere Halep și Luminița Popescu

Articol de Andrei Crăiţoiu, Mitică Docan  —  miercuri, 04 septembrie 2024

Stere Halep s-a dat în spectacol la Crama Murfatlar, la evenimentul prin care Gică Hagi și-a inaugurat ultimele dotări ale bazei din Ovidiu.

Gheorghe Hagi (59 de ani) a inaugurat astăzi hotelul de la baza Academiei din Ovidiu. Evenimentul a fost unul de amploare, cu invitați de marcă din sportul românesc, dar și din lumea afacerilor din Dobrogea.

La scurt timp după conferința susținută la stadion, petrecerea s-a mutat la Crama Murfatlar.

GALERIE FOTO. Stere Halep, spectacol la evenimentul organizat astăzi de Gică Hagi

+45 Foto
Stere Halep face spectacol cu acordeoniștii. foto: Mitruț Docan/GSP

Stere și Simona Halep s-au numărat printre invitații speciali ai „Regelui”. Cele două familii au o relație apropiată și nu ratează niciun prilej să își arate prietenia.

Tatăl dublei campioane de Grand Slam a fost sufletul petrecerii. Nu s-a lăsat dus nici când evenimentele erau pe final. I-a tras aproape pe acordeoniști și a pus bazele unei formații ad-hoc. „Umfl-o, mă!” a strigat Stere către muzicanți, apoi a cântat o melodie tradițională a aromânilor.

VIDEO EXCLUSIV. Stere Halep a început să cânte la Crama Murfatlar! Moment senzațional cu soția lui Gică Popescu

Atrasă de ritmuri a fost și Luminița, soția lui Gică Popescu. Halep a luat-o de gât și au continuat să fredoneze împreună.

Întreaga scenă era privită de ultimii invitați de la Murfatlar, inclusiv de Kira Hagi, dintr-o mașină aflată la câțiva metri distanță.

Gică Hagi, eveniment grandios la malul mării

Gică Hagi a investit în total 8 milioane de euro în construcția unui corp de clădire, pe 4 etaje:

  • sală de mese și bucătărie pentru toate loturile Farului
  • muzeu
  • camere pentru jucătorii echipei de seniori, dotate cu aer condiționat (fără televizoare)
  • etajele doi și trei destinate exclusiv juniorilor, camere cu 4 paturi
  • sală de lectură
  • sală de studiu
  • sală de ședințe
  • zonă de relaxare (bibliotecă, mese de tenis)

Separat de acest corp de clădire, Hagi a inaugurat și o sală de forță. Suprafața bazei a ajuns la 120.000 de metri pătrați, iar investiția totală este cotată la 20 de milioane de euro. Un astfel de eveniment a avut parte de o petrecere pe măsură, iar imaginile surprinse de reporterul GSP sunt relevante în acest sens.

La acest eveniment a participat inclusiv Daniel Moraru, omul de afaceri care este aproape să cumpere 10% din acțiunile Farului.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.