Liga 1

Reacția lui Gigi Becali, după ce ultrașii Stelei au afișat în Piața Victoriei: „Ciobanu-i șef peste ambele Palate!”

Mesajul afișat de fanii Stelei în fața sediului Guvernului, Palatul Victoria, cât și în fața palatului deținut de Gigi Becali

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 04 septembrie 2024

O brigadă din galeria Stelei a afișat un mesaj ofensiv la adresa lui Gigi Becali, 66 de ani, chiar în fața palatului pe care patronul FCSB îl deține în București. Latifundiarul le-a răspuns ultrașilor.

Cu FCSB folosind stadionul din Ghencea ca teren propriu și Gigi Becali referindu-se tot mai des la echipa lui drept „Steaua” sau „Steluța”, suporterii echipei roș-albastre au ieșit la atac.

Aceștia au scris pe o pânză mesajul „Nu mai există lege și nici dreptate / De când Ciobanu-i șef peste ambele palate” și au afișat-o atât în fața sediului Guvernului, Palatul Victoria, cât și în fața palatului deținut de Gigi Becali în proximitate, pe Aleea Alexandru.

Reacția lui Gigi Becali, după ce ultrașii Stelei au afișat în Piața Victoriei: „Ciobanu-i șef peste ambele palate!”

Patronul FCSB a fost întrebat despre acest demers. În replică, a ținut să se declare mândru de parcursul lui, lansându-se și într-un derapaj la adresa suporterilor.

„Mă onorează, care e treaba? Bă tată, asta mă onorează. Mai puțin că e scris de niște oameni care nu au discernământ într-un fel. Eu nu am făcut asta prin tiranie sau cu forța, am făcut-o natural. Și vă mai spun ceva: mă trag dintr-o familie în care tatăl meu a dominat palate. Bine, ipotetic spus. Moștenesc asta, nu e ca să zici că a venit un cioban, un fraier, a făcut și a dres.

Nu mă deranjează cu nimic: mă mândresc de unde am plecat, nu am făcut averea având grad de colonel sau ginere sau copil de CCUTC (n.r. - Comitetul Central al UTC, Uniunea Tineretului Comunist). Și nu am avut niciun fel de societate pe care să o iau de la UTC, să am informații și să o iau eu pe urmă.

Nu mă refeream la George (n.r. - Copos), că e prietenul meu. A moștenit și el ceva pe la UTC pe acolo, dar nu contează. Și-au dat între ei. Eu am făcut ofertă de 10 milioane pe Athenee Palace, și George l-a luat cu 5. Când era Dobre, ăla, ministrul Transporturilor”, a răspuns Becali în direct la DigiSport.

Prin mesajul lor, suporterii divizionarei secunde au făcut legătura între 2 dintre principalii inamici ai suflării steliste, Gigi Becali și premierul Marcel Ciolacu, prezent de curând la meciurile campioanei și totodată artizanul revenirii FCSB în Ghencea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.