Liga 1

Programul etapei #10 din Superligă » Când se joacă FCSB - Petrolul și U Cluj - Universitatea Craiova

Articol de Alexandru Stanciu  —  joi, 05 septembrie 2024

FCSB - Petrolul este capul de afiș al etapei #10 din Superligă, în care se vor întâlni și U Cluj cu Universitatea Craiova, ocupantele locurilor 1 și 2 în clasament.

Oțelul Galați - Dinamo este un alt meci tare al rundei cu numărul 10 al Superligii, cele două echipe ocupând în prezent locuri de play-off.

Programul etapei #10 din Superligă » Când se joacă FCSB - Petrolul și U Cluj - Universitatea Craiova

Etapa #10 a Superligii se deschide cu meciul dintre FC Botoșani și Gloria Buzău, iar epilogul rundei este Unirea Slobozia - Rapid.

Vineri, 20 septembrie:

  • FC Botoșani - Gloria Buzău, ora 18:00
  • Oțelul Galați - Dinamo, ora 21:00

Sâmbătă, 21 sepmtebrie:

  • FC Hermannstadt - CFR Cluj, ora 18:30
  • FCSB - Petrolul Ploiești, ora 21:30

Duminică, 22 septembrie:

  • Farul Constanța - Sepsi OSK Sf. Gheorghe, ora 16:00
  • U Cluj - Universitatea Craiova, ora 21:30

Luni, 23 septembrie:

  • UTA Arad - Poli Iași, ora 18:00
  • Unirea Slobozia - Rapid, ora 21:00

Sepsi, Poli Iași și Gloria Buzău vor avea alt antrenor

Tony da Silva a demisionat din funcția de antrenor de la Poli Iași după eșecul din etapa trecută, 2-6 cu FC Hermannstadt. Deși conducerea l-a asigurat pe tehnician de toată susținerea, Tony a decis să renunțe la banca tehnică a ieșenilor. Conducătorii Politehnicii au încercat în zadar să-l facă pe fostul fundaș al CFR Cluj să se răzgândească, astfel că anunțul a fost făcut apoi și în vestiar.

Nou-promovata Gloria Buzău a anunțat miercuri despărțirea de antrenorul Andrei Prepeliță. Gloria Buzău este ultima în Superliga, cu 5 puncte obținute în 8 etape. Extrem de nemulțumiți de rezultate, conducătorii clubului au decis să îl demită pe antrenorul care a promovat echipa la capătul sezonului trecut.

Joi a urmat o nouă demitere în Superligă. Antrenorul Bernd Storck a părăsit-o oficial pe Sepsi. După debutul slab de sezon, în care Sepsi, o echipă obișnuită cu prezența în play-off, a adunat doar 8 puncte în primele 8 partide și ocupă locul 12 în Superliga, patronul Laszlo Dioszegi a luat o decizie radicală: l-a demis pe antrenorul Bernd Storck. Dioszegi a confirmat demiterea antrenorului și a anunțat noi măsuri drastice în viitorul apropiat.

Conducerea covăsnenilor a decis să îl numească interimar pe Valentin Suciu, antrenorul care a promovat-o pe Sepsi în 2017. Primii doi antrenori de pe lista lui Laszlo Dioszegi sunt Mirel Rădoi și Leo Grozavu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.