Liga 1

Mihai Popescu, la prima conferință după ce a semnat cu FCSB » Ce a spus cel care se declara „câine roșu de mic” și visa să marcheze în poarta Stelei

Mihai Popescu (31 de ani), fundașul central recent transferat de la Farul, a susținut prima conferință de presă în calitate de nou jucător al celor de la FCSB.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 05 septembrie 2024

Mihai Popescu (31 de ani), fundașul central recent transferat de la Farul, a susținut prima conferință de presă în calitate de nou jucător al celor de la FCSB.

În iulie 2018, Dinamo și FCSB remizau cu scorul de 3-3 pe Arena Națională. Mihai Popescu a fost atunci cel mare marca golul care avea să o salveze pe Dinamo de la înfrângere. Se întâmpla chiar în prelungirile partidei.

Într-un interviu pentru GSP.ro, Mihai Popescu declara că este „câine roșu de mic”, iar în copilărie visa să marcheze în poarta Stelei.

Eu sunt «câine roșu» de mic, din Câmpulung Muscel, și în anii 2000, când mă uitam la Dănciulescu, la Niculescu, la Bratone că dădeau goluri Stelei, visam: să ajung să joc în Liga 1 pentru Dinamo să joc în derby și să dau și eu un gol contra Stelei", spunea atunci fundașul.

Mihai Popescu, după ce marcase în poarta FCSB-ului în 2018

După 6 ani, Popescu va îmbrăca tricoul FCSB-ului, marea rivală a dinamoviștilor. Speră să fie primit bine de suporterii noii echipe si spune că va da totul pentru a demonstra că merită să fie jucătorul campioanei României.

Mihai Popescu, la prima conferință după ce a semnat cu FCSB: „Este un moment de vârf al carierei mele”

„A fost o veste surprinzătoare (n.r. că este dorit de FCSB). Știam ceva din vară, dar auzisem că s-au încheiat negocierile și transferul nu se va face. Îmi luasem gândul în mare parte. După ultimul meci, am vorbit puțin cu Mister (n.r. Gică Hagi), i-am spus că cei de aici sunt interesați de mine. Apoi, am mers la discuții. Am spus că îmi doresc să vin aici și transferul s-a făcut.

Ne-am înțeles foarte rapid. Sunt aici și gata de treabă. E un pas în fața în carieră, cu siguranță. Este un club foarte important din România, se bate an de an la titlu, anul trecut a și câștigat campionatul. Anul ăsta reprezentăm țara în România. Eu zic că este un moment de vârf al carierei mele. Mă bucur că sunt aici și sper să mă ridic la nivelul echipei.

Anul trecut am evoluat cu Farul în play-off-ul de Conference League. Acum este cu atât mai bine că suntem în Europa League, datorită băieților. S-au bătut pentru lucrul ăsta. Mă bucur să fac parte din acest lot și sper să reușim lucruri importante. Sunt bucuros că am ajuns la nivelul ăsta, să am campionatul și Supercupa în palmares. Îmi lipsește Cupa, sper să o câștigăm anul ăsta.

Suntem jucători profesioniști. Am fost, într-adevăr, la Dinamo, la rivala noastră de acum. Până la urmă, așa te duce viața. Am ales să vin aici cu sufletul deschis. Sper să mă primească bine. O să demonstrez că merit să fiu aici. Le transmit să fie alături de noi, așa cum au făcut-o până acum. Ne vom bucura mult de acum încolo”, a spus Mihai Popescu, la conferința de presă.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.