Liga 1

Cornel Dinu, internat la un spital din București » Care este motivul

https://www.mundodeportivo.com/futbol/real-madrid/20240905/1002310437/gobierno-responde-vinicius.html?fbclid=IwY2xjawFGexdleHRuA2FlbQIxMAABHT5w27RbDkhg7Yd3pvrNYCXMjHFMFCPYwaxzFmG1a4TYHet0Xx4PtcIoVQ_aem_ZHhcNJfWNvYoTbg3SWDg0A

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 05 septembrie 2024

Fostul mare fotbalist Cornel Dinu (76 de ani) a fost internat la spitalul Elias din București.

Cornel Dinu s-a internat pentru a face o serie de investigații în legătura cu afecțiunile sale cronice.

Cornel Dinu, internat după ce a căzut de mai multe ori în ultima săptămână

Cornel Dinu a avut în ultima perioadă amețeli severe, care l-au făcut să cadă prin casă de mai multe ori în ultima săptămână, așa cum chiar el a recunoscut.

Aceste probleme ar fi fost cauzate și de anumite probleme la șoldul și piciorul stâng, care sunt afectate de coxartroză.

În luna aprilie, fostul internațional fusese internat la Spitalul de Urgență Floreasca pentru a se opera la piciorul stâng, dar s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar intervenția chirurgicală a fost amânată.

Cornel Dinu, despre problemele sale de sănătate: „Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo”

„Bătrânețe, haine grele… Nimeni nu scapă de asta. Îmi spunea un prieten că nu este pe Pământ crimă mai mare decât nașterea, care ne condamnă pe toți la moarte.

Ultimele patru zile nu m-am putut da jos din pat, am zăcut acolo, după ce am căzut de mai multe ori. Am amețit, am căzut, am dărâmat un fotoliu, un scrin, televizorul…Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac?

Amețelile astea mi-au luat picioarele, care și fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinerețe, pe teren…M-au adus azi copiii la spital, are grijă de mine doctorul Băltățeanu, suntem prieteni de-o viață, e ca fratele meu. Urâtă tare-i bătrânețea…”, a spus Cornel Dinu, conform Fanatik.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.