Europa League

FCSB, pedepsită iar de UEFA pentru rasism! » Campioana României, nevoită să închidă anumite sectoare la primul meci din Europa League

FCSB a fost sancționată de UEFA, după returul cu LASK, scor 1-0, din play-off-ul Europa League. Forul european invocă comportamentul rasist și/sau discriminatoriu al spectatorilor aflați pe stadionul Steaua la acel meci.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 05 septembrie 2024

FCSB a fost sancționată de UEFA, după returul cu LASK, scor 1-0, din play-off-ul Europa League. Forul european invocă comportamentul rasist și/sau discriminatoriu al spectatorilor aflați pe stadionul Steaua la acel meci.

FCSB a fost amendată cu 20.000 de euro după meciul din play-off-ul Europa League. Campioana României nu va fi sancționată doar financiar.

FCSB va fi nevoită să închidă anumite sectoare la primul meci din Europa League

Bucureștenii nu vor putea juca primul meci cu un stadion plin. După pedeapsa venită de la UEFA, FCSB va trebui să închidă mai multe sectoare la meciul următor din Europa League. Două mii de locuri vor fi „blocate” la meciul cu letonii de la RFS.

FCSB, sancționată de UEFA, după meciul cu LASK

FCSB - RFS este programat joi, 26 septembrie, de la 22:00. Meciul va avea loc pe Arena Națională.

Programul FCSB în Europa League: Manchester United, lăsată la urmă!

FCSB va juca în Europa League cu Rangers (deplasare), Manchester United (acasă), PAOK (deplasare), Olympiacos (acasă), Midtjylland (acasă), Qarabag (deplasare), Hoffenheim (deplasare) și RFS (acasă)

  • FCSB - FC RFS: 26 septembrie 2024, ora 22:00
  • PAOK - FCSB: 3 octombrie 2024, ora 22:00
  • Rangers - FCSB: 24 octombrie 2024, ora 22:00
  • FCSB - Midtjylland: 7 noiembrie 2024, ora 19:45
  • FCSB - Olympiacos: 28 noiembrie 2024, ora 22:00
  • Hoffenheim - FCSB: 12 decembrie 2024, ora 19:45
  • Qarabag - FCSB: 23 ianuarie 2025, ora 19:45
  • FCSB - Manchester United, 30 ianuarie 2025, ora 22:00

Prima reacție a lui Gigi Becali după tragerea la sorți din Europa League: „Facem 17 puncte. Hoffenheim, singura care ne bate”

„Nu e exclus să bați Manchester, noi am bătut-o și pe Chelsea. O să facem și întăriri. M-am gândit și la atacant, dar să vedem ce zice clubul, jucătorul vine în trei secunde. Batem patru echipe. Dacă le alegeam noi, nu picau așa!

Cu Manchester biletele vor fi dublu față de cât au fost în play-off cu Sparta Praga. Eu zic că nu sunt scumpe. Ce bilete erau 60 de lei vor fi 120 de lei. Dacă dai biletele de acum, se vând într-o zi. Dacă le băgăm azi, mâine sunt gata. Ne face fericiți Steluța, începe să ne facă fericiți, ca pe vremuri. (...)

Acasă vrem un egal cu Manchester și să câștigăm celelalte trei, zece puncte. Cu Rangers, facem un egal, 11 puncte. Pe PAOK o să batem, facem 14 puncte, pe Qarabag o batem, facem 17 puncte și cu Hoffenheim mâncăm bătaie. Eu așa îmi doresc, nu e ceva irealizabil. Jucăm acasă cu Olympiakos, îi batem noi”, a spus Gigi Becali.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.