Tenis

Luca Preda s-a oprit în sferturi la juniori la US Open. Aproape de surpriză în fața favoritului #1

Luca Preda // foto: Instagram

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 06 septembrie 2024

Românul Luca Preda, 18 ani, locul 1.371 ATP, a fost eliminat în sferturile turneului de juniori de la US Open, după 3-6, 6-1, 5-7 contra norvegianului Nicolai Budkov Kjaer (18 ani, locul 741 ATP). El continuă la dublu, unde va juca în semifinale alături de francezul Thomas Faurel.

Parcursul lui Luca Preda, tenismanul care a reprezentat România la US Open, s-a oprit în sferturi pe tabloul de simplu.

Constănțeanul născut în martie 2006 a jucat seara trecută contra norvegianului Nicolai Budkov Kjaer, sportiv mult mai bine situat în clasamentul mondial, favoritul numărul 1 la New York.

Luca Preda s-a oprit în sferturi la juniori la US Open

Luca s-a descurcat mai mult decât onorabil. A pierdut primul set, 3-6, cu adversarul reușind un break în plus, apoi s-a revanșat în actul secund, pe care l-a tranșat cu 6-1.

În decisiv, cei 2 au mers cap la cap până la 5-5, când norvegianul s-a desprins grație unicului break al setului. Luca Preda a avut 3 șanse de break la 3-3, dar adversarul le-a salvat pe toate. Ar fi servit apoi pentru 5-3, dar nu a fost să fie.

Luca Preda rămâne în competiție la dublu, unde face pereche cu francezul Thomas Faurel. Ei urmează să îi înfrunte în această seară pe Denis Petak și Flynn Thomas.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.