Stiri extrasport

Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani » 3 alimente pe care le-a scos din dietă: „În schimb, beau o bere-două la cină”

+23 Foto
Nadia Comăneci, foto: Imago Images

Articol de Livia Lixandru  —  joi, 12 septembrie 2024

Nadia Comăneci s-a pozat zilele trecute în costum de baie, la aproape 63 de ani pe care îi va împlini în luna noiembrie. Fosta gimnastă a impresionat pe toată lumea prin felul în care arată, iar în cadrul unui interviu ea a dezvăluit care este dieta pe care o urmează. 

La câteva zile după ce a pozat în costum de baie, Nadia Comăneci a dezvăluit ce face pentru a se păstra într-o formă bună. 

FOTO. Cum se menține Nadia Comăneci în formă la 62 de ani! Urmează o dietă strictă 

+23 Foto
Nadia Comăneci

La aproape 63 de ani, Nadia Comăneci continuă să surprindă și să inspire milioane de fani din întreaga lume. Renumită nu doar pentru performanțele extraordinare din gimnastică, ci și pentru stilul său de viață sănătos.

Stabilită de mulți ani în Statele Unite, fosta campioană mondială mărturisește că face sport zilnic, indiferent de programul aglomerat, și pune accent pe antrenamente care mențin corpul în formă și mintea limpede.

Mă mișc, zilnic, 30-40 de minute. Chiar și când sunt plecată, fac acest lucru. Caut ca hotelul unde stau să aibă sală de sport, iar în caz contrar, pentru că nu tot timpul am găsit și această facilitate, improvizez de fiecare dată ceva, în cameră. De asemenea, încerc să mănânc deștept. Cât mai sănătos! Micul dejun este o masă foarte importantă. 

Beau un iaurt, mănânc un ou fiert, dar și toast cu o feliuță de șuncă de curcan. Nu-mi lipsește nici sucul de portocale și nici cafeaua. Seara consum pește, salate și avocado. Dar și multe fructe”, a declarat Nadia Comăneci pentru Fanatik.ro.

Alimentele pe care Nadia Comăneci le-a scos din dietă

Fosta sportivă mărturisește că nu consumă mâncăruri procesate sau bogate în grăsimi nesănătoase. 

Nu mănânc desert. În schimb beau o bere-două la cină. Snack pentru prânz, precum și o bucată mică de ciocolată, aproape zilnic. Nu mănânc cartofi prăjiți și paste”, a mai zis gimnasta pentru sursa citată.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.