Nationala

Lotul ales de Mircea Lucescu pentru Kosovo - România: a exclus doi jucători de la aceeași echipă

Mircea Lucescu, primul antrenament la naționala României/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 06 septembrie 2024

Mircea Lucescu a stabilit lotul de 23 de jucători pentru meciul din această seară cu Kosovo, ora 21:45, primul din campania de Liga Națiunilor.

În această seară, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Antena 1, Kosovo și România se vor înfrunta la Priștina, într-un meci din divizia C a Ligii Națiunilor.

Mircea Lucescu a convocat 25 de jucători pentru acțiunea din această lună, care prevede și un meci cu Lituania pe 9 septembrie, însă numai 23 dintre aceștia și-au făcut loc pe foaia de joc pentru primul duel, cel din Kosovo.

Lotul ales de Mircea Lucescu pentru Kosovo - România

  • PORTARI: Florin Niță (numărul 1), Laurențiu Popescu (#12), Ștefan Târnovanu (#16)
  • FUNDAȘI: Andrei Rațiu (#2), Radu Drăgușin (#3), Cristian Manea (#4), Virgil Ghiță (#5), Nicușor Bancu (#11), Andrei Burcă (#15)
  • MIJLOCAȘI: Marius Marin (#6), Andrei Artean (#8), Nicolae Stanciu (#10), Ianis Hagi (#14), Răzvan Marin (#18), Darius Olaru (#21), Deian Sorescu (#23)
  • ATACANȚI: Denis Alibec (#7), George Pușcaș (#9), Valentin Mihăilă (#13), Florinel Coman (#17), Denis Drăguș (#19), Dennis Man (#20), Alexandru Mitriță (#22)

În afara lotului au rămas Iulian Cristea și Alexandru Chipciu, cei doi jucători convocați de la U Cluj, liderul Superligii.

FRF a anunțat și numerele pe care le vor purta cei 23 de jucători. Florin Niță este numărul 1, Ianis Hagi a revenit la tricoul cu numărul 14, căpitanul Nicolae Stanciu l-a preluat pe cel de decar, pe care i l-a cedat lui Ianis pe durata Euro 2024.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.