Liga 1

Jovan Markovic s-a operat pentru a cincea oară la genunchi! Pauză lungă pentru atacantul de 23 de ani

Jovan Markovic, în cârje, după intervenți suferită la Roma

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 06 septembrie 2024

Jovan Markovic, 23 de ani, atacantul împrumutat de Hemannstadt de la Universitatea Craiova a fost supus unei intervenții chirurgicale la meniscul genunchiului stâng și va sta aproximativ două luni.

Jovan Markovic a bifat miercuri, la Roma, a cincea operație la genunchi din carieră. La numai 23 de ani! Avea două intervenții chirurgicale la dreptul, acum a suportat-o pe a treia la stângul. Una de menisc, urmarea unei accidentări suferite în campionat, în cursul meciului Heermannstdt - Unirea Slobozia (1-1), disputat pe 26 iulie.

Hermannstadt a suportat costurile intrvenției chirurgicale

La solicitarea Universității Craiova, Markovic a efectuat operația la Vila Stuart, clinica reputatului ortoped italian Pier Paolo Mariani. Dar Hermannstadt, unde a fost cedat sub formă de împrumut în 2024 - 2025, s-a ocupat de toate costurile intervenției chirurgicale din Italia.

Iar recuperarea o va face în Bănie, la Prokinetic, clinica lui Alin Burileanu, kinetoterapeutul naționalei României.

Jovan Markovic stă două luni pe tușă, Marius Măldărășanu e pesimist

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Markovic va sta efectiv două luni, înainte de a putea reveni pe teren. „Markovic a fost operat de menisc și ceva pe la cartilaj. Întrucât el a avut mai mereu kilograme în plus, a suferit de această problemă.

Cel mai probabil nu va mai juca până la anul. Ăsta a fost și motivul pentru care am insistat să-l aducem pe Sergiu Buș” a comentat antrenorul Marius Măldărășanu,

Marius Măldărășanu: „Și-a prins piciorul sub el, e o problemă mai veche la menisc”

„Măldă” a explicat și cum s-a produs accidentarea atacantului în vâstă de 23 de ani în iulie: „„A făcut o alunecare, meciul trecut, și-a prins piciorul sub el și e o problemă mai veche la menisc... Are niște lichid.

Îmi pare rău, pentru că deja acumulase 45 de minute într-un meci, 45 într-altul, adică lucrurile erau bine și pentru el”. Antrenorul sibienilor spera atunci să-l aibă cât mai repede la dispoziție, dar concluzia ulterioară a fost că o intervenție chirurgicală este cea mai potrivită.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.