Liga 1

Jucătorul lui Dinamo, OUT din lotul naționalei » S-a întors la club

Antonio Bordușanu/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 06 septembrie 2024

Antonio Bordușanu (20 de ani), mijlocașul stânga de la Dinamo, s-a accidentat în meciul României U20 cu Germania U20, scor 2-3, și a părăsit lotul naționalei lui Costin Curelea.

Jucătorul lui Dinamo nu a mai putut continua acțiunea de la naționala U20. Echipa lui Costin Curelea mai are un meci în această lună, cu Anglia, pe 10 septembrie.

Antonio Bordușanu s-a întors la Dinamo

„Antonio Bordușanu a suferit, în timpul meciului cu Germania U20, o accidentare, motiv pentru care, în minutul 61, selecționerul Costin Curelea a fost nevoit să-l schimbe.

Ulterior, fotbalistul a primit un tratament recomandat de către doctorul lotului U20. Astăzi, jucătorul a părăsit cantonamentul tricolorilor, urmând să se întoarcă la club”, a transmis FRF.

Soluție pentru regula U21 la Dinamo, rămâne de văzut cât va absenta Bordușanu de pe teren. Zeljko Kopic mai are 3 variante viabile pentru regulă, pe Cătălin Cîrjan, Costin Amzăr și Ahmed Bani.

În stagiunea precedentă, Bordușanu a bifat 20 de apariții pentru Dinamo, în toate competițiile. El a revenit anul trecut după o perioadă lungă în care a fost accidentat. Bordușanu a ratat mare parte din timpul sezonului petrecut de Dinamo în Liga 2 din cauza unei accidentări grave.

Fotbalistul de 20 de ani e al treilea jucător ofensiv jucător de la Dinamo care s-a accidentat recent, după Denis Politic și Hakim Abdallah.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.