Altele

În dialog cu Ovidiu Ioanițoaia, Ion Țiriac a făcut un anunț-șoc: „Puteți să o dați publică. O să candidez la președinție!” » Cum a dezamorsat vestea

+50 Foto
Ion Țiriac (85 de ani) a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în cea mai recentă ediție a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Articol de David Marinescu  —  vineri, 06 septembrie 2024

Ion Țiriac (85 de ani) a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia în cea mai recentă ediție a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”. Omul de afaceri a glumit pe seama unei posibile candidaturi pentru președinția României.

Pe 24 noiembrie 2024, românii vor ieși la vot pentru a alege un nou președinte. Ion Țiriac a comentat subiectul într-un dialog cu Ovidiu Ioanițoaia. Fostul mare tenismen și-a permis și o glumă pe seama unei posibile candidaturi.

VIDEO. Ion Țiriac, în dialog cu Ovidiu Ioanițoaia: „O să candidez la președinție... în 2064”

Ion Țiriac: Vă spun o noutate, vă rog să o scrieți acolo, puteți să o dați publică, nu știu ce. O să candidez la președinție.
Ovidiu Ioanițoaia: La președinția? României? Serios?

Ion Țiriac: Absolut serios!
Ovidiu Ioanițoaia: Asta e interesant.

Ion Țiriac: Dar, dar...
Ovidiu Ioanițoaia: E chiar o știre în premieră.

Ion Țiriac: Perfect. Dar, dar, nu acum. În 2064!
Ovidiu Ioanițoaia: Ha, ha, ha.

Ion Țiriac: Nu, pentru că până atunci trebuie să demonstrez românilor ceva ce pot să fac. Adică nu pot să candidez la președinție și să vină unul că eu candidez pentru că... Pentru că ce? Nu, arată-mi ce ai făcut, măi. Cine ești? Ce ai făcut? Când te duci la Bruxelles, poți să te duci în picioare? Nu poți să te duci, dracului, în genunchi și să te întorci târâit. Pentru că altfel, uite unde ajungem încet, încet. Și atunci vorbești despre lucrurile astea. Noi nu avem nevoie de publicitate.

Când au loc alegerile prezidențiale în România?

Guvernul a stabilit ca primul tur de scrutin pentru alegerile prezidențiale din 2024 să aibă loc în data de 24 noiembrie, iar al doilea tur în 8 decembrie.

Până în acest moment, Marcel Ciolacu (PSD), Elena Lasconi (USR) și George Simion (AUR) și-au anunțat candidatura pentru locul de la Cotroceni. Vor mai candida, Nicolae Ciucă (PNL), Diana Iovanovici-Șoșoacă (SOS) și Mircea Geoană (independent).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.