Nationala

Lecția 2.0 » Au publicat imaginile din vestiarul naționalei: „România a fost aici!”

+21 Foto
Vestiarul echipei naționale, după succesul cu Kosovo

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 07 septembrie 2024

Istoria se repetă. Imediat după succesul entuziasmant cu Kosovo, „tricolorii” au făcut curățenie în vestiarul de pe „Fadil Vokrri” din Priștina, lăsând în urmă totul imaculat.

Un gest asemănător a fost făcut la ultimul meci pe care naționala României l-a jucat la Campionatul European din Germania. Imediat după eșecul cu Olanda din optimi, „tricolorii” au lăsat vestiarul în cele mai bune condiții și au transmis un mesaj de „la revedere”.

VIDEO. Vestiarul de pe „Fadil Vokrri” a fost lăsat impecabil de „tricolori”

România a făcut o partidă de vis în Kosovo. La redebutul lui Mircea Lucescu (79 de ani) pe banca „tricolorilor”, România a învins-o fără drept de apel pe Kosovo, scor 3-0.

Dennis Man (40), Răzvan Marin (51) și Denis Drăguș (82) au fost marcatorii României, care s-a instalat deja pe primul loc în grupa C2 din Liga Națiunilor.

„Fadil Vokrri” a fost locul de disputare al succesului cu Kosovo. Pe model japonez, românii au lăsat din nou „lună” vestiarul, videoclipul fiind postat prin intermediul rețelelor de socializare.

România a fost aici!”, a fost mesajul postat pe Facebook, de Echipa națională de fotbal a României.

La precedentele Campionate Mondiale, niponii au impresionat prin gestul de a lăsa curat în vestiarele stadioanelor pe care evoluează.

Rezultatul a venit în mod firesc în urma acestui joc. Ei în prima repriză n-au avut nicio situație. I-am închis peste tot, s-au enervat și au jucat mai mult individual. Am știut să-i provocăm să iasă la pressing. Am avut 3 jucători cu viteză și o formă foarte bună.

Noi i-am pasat și pe brazilieni, și pe englezi în trecut. Trebuie să ne reîntoarcem la acest lucru, să punem jocul pe calitățile individuale ale românilor. Asta înseamnă să-și folosească și mintea.

- Mircea Lucescu, selecționerul României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.