Nationala

Efectul Kosovo! Câte bilete s-au vândut la România - Lituania + Cine arbitrează duelul

Se anunță sold-out la România - Lituania

Articol de Romeo Ene  —  sâmbătă, 07 septembrie 2024

Sold-out online! Suporterii „tricolorilor” iau cu asalt Stadionul Steaua pentru duelul României cu Lituania, care va avea loc luni, 9 septembrie, de la 21:45 Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat de Prima TV. Parcursul de la Euro, legat cu victoria în fața kosovarilor, a fost impulsul de care aveau nevoie suporterii.

Suporterii echipei naționale n-au putut să-i susțină pe elevii lui Mircea Lucescu la Priștina din cauza unei sancțiuni primite din partea UEFA, însă luni Stadionul Steaua va fi arhiplin.

Sold-out online la România - Lituania

Biletele online au fost epuizate pentru meciul României cu Lituania, potrivit site-ului oficial al Federației Române de Fotbal. Prețul biletelor a fost de 35 de lei în peluze, respectiv 60 în tribune.

La VIP, prețul a fost ceva mai mare, 500 de lei. Copiii cu vârsta de sub 14 ani vor avea accesul gratuit în Family Zone, sectoarele dedicate familiilor, atât în tribuna 1, cât și în tribuna 2.

Așadar, la România - Lituania sunt așteptați aproximativ 28.000 de spectatori. În cazul în care duelul ar fi avut loc pe Arena Națională, cel mai probabil s-ar fi vândut mai multe bilete pentru acest duel.

Rade Obrenovic (Slovenia) a fost desemnat „centralul” partidei care se va disputa pe Stadionul Steaua. Jure Praprotnik și Grega Kordež vor fi asistenți. Emil Božinovski a fost desemnat observatorul de arbitri.

Slovenul Rade Obrenovic a mai arbitrat meciul DAC Dunajska Streda - FCSB, în manşa întâi a turului 3 preliminar din Conference League, disputat în august 2022. El a mai fost rezervă și la meciul pe care România l-a pierdut în 2020 cu Islanda, scor 1-2.

Sunt foarte mulțumit de rezultat, fiindcă mi-a dat o gură de aer important într-un moment dificil. Nu e ușor să schimbi un antrenor care a avut succes cu un altul care vine cu alte idei.

Noi i-am pasat și pe brazilieni, și pe englezi în trecut. Trebuie să ne reîntoarcem la acest lucru, să punem jocul pe calitățile individuale ale românilor. Asta înseamnă să-și folosească și mintea.

- Mircea Lucescu, selecționerul României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.