Liga 1

Rapidul lui Șumudică, învins pe teren propriu de CS Mioveni

Sursa foto: Rapid București (Facebook)

Articol de Emanoil Ursache  —  sâmbătă, 07 septembrie 2024

Rapid București, ocupanta locului 9 din Superligă, a pierdut (scor 1-2) meciul amical disputat pe teren propriu în fața celor de la CS Mioveni, locul 11 din Liga 2.

Golurile partidei au fost marcate de către Pozatzidis (4') și Duțan (32') pentru argeșeni, în timp ce pentru alb-vișinii a punctat Hasani (41').

Rapid a fost învinsă de divizionara secundă CS Mioveni

Divizionara secundă a deschis scorul încă din minutul 4, prin Pozatzidis. El a transformat pasa livrată în fața porții de către Buștea, care a recuperat balonul în faza respectivă.

CS Mioveni și-a dublat avantajul în minutul 32, când Duțan a trimis cu stângul sub bara transversală din centrarea lui Nadolo.

Giuleștenii au marcat golul de onoare, în minutul 41, prin Hasani, însă deși au avut la dispoziție mai bine de o repriză pentru a întoarce soarta partidei, CS Mioveni a fost formația care a bifat succesul cu scorul din prima parte a jocului, 2-1.

Echipele de start și schimbările în Rapid – CS Mioveni 1-2

Rapid (4-2-3-1): Aioani (71' Briciu) - Onea (77' E. Mănăilă), Blazek, Pașcanu (64' C. Dragomir), Braun (59' P. Popa) - Hromada (46' Oaidă), Gojkovic (46' Emmers) - Micovschi (77' S. Banu), Papeau (58' A. Șucu), Petrila (46' Burmaz) - Hasani (71' D. Niculescu).
Antrenor: Marius Șumudică

CS Mioveni (5-4-1): Croitoru – Corbu, Garutti, Core, Andrei Răuță, Nadolu - Alexandru Răuță, Neofytidis, Duțan, Buștea - Pozatzidis.
Rezerve utilizate: Militaru, Alin Șerban, Puiu, Vencu, Cosereanu.
Antrenor: Alin Chița

Rapid nu a convins până acum nici în Superligă. Giuleștenii se află pe locul 9, cu 9 puncte cumulate în 8 partide. 4 dintre ele au fost câștigate de Marius Șumudică, în ultimele două runde, de când a venit în locul lui Neil Lennon.

Clasamentul Ligii 1:

Nici CS Mioveni nu strălucește în eșalonul secund. Argeșenii au 7 puncte în 5 partide și se clasează abia pe poziția a 11-a din Liga 2.

Clasamentul Ligii a 2-a:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.