Liga 1

Bănel Nicoliță, impresionat de mutarea de la FCSB: „Va face furori. M-am interesat și eu”

Articol de Adrian Duţă, Valentin David (video), Carmen Dumitru  —  sâmbătă, 07 septembrie 2024

Bănel Nicoliță, fostul internațional român, a fost prezent la un eveniment caritabil pe „Arcul de Triumf”. El a jucat pentru Old Boys România, într-un triunghiular cu Biserica Creștină Profides și Penitenciarul Rahova.

Fostul mijlocaș dreapta de la FCSB a vorbit despre evenimentul la care a participat, despre debutul României în Liga Națiunilor, 3-0 cu Kosovo, dar și despre transferul lui Daniel Bîrligea la FCSB. El crede că atacantul cumpărat de la CFR Cluj „va face furori în roș-albastru”.

VIDEO. Bănel Nicoliță: „Bîrligea va face furori la FCSB”

„Mă bucur că Bîrligea a ales să vină la FCSB, fiind și brăilean de-ai mei. FCSB avea nevoie de un număr nouă precum e el. FCSB nu avea număr nouă, nici Tănase, nici Băluță, nici Miculescu nu erau atacanți. Eu cred că Bîrligea va face furori în roș-albastru, e un atacant foarte bun și sper să valoreze cel puțin 10 milioane de euro în doi ani.

Am luat și eu multe informații despre el. E un băiat bun, care a plecat de jos, cu multe probleme și a ajuns sus doar prin muncă. Important e să înceapă cu dreptul în Europa League, FCSB nu a mai fost de 7 ani în Europa League.

Să vedem partea plină a paharului și să ne bucurăm de prezența FCSB-ului în Europa League. Voi încerca să ajung la fiecare meci în parte și înainte de ultimul meci să fim calificați”, a declarat Bănel Nicoliță.

Bănel Nicoliță, despre...

...despre evenimentul caritabil la care a participat: „Eu mă bucur că fac parte din asemenea grup, mă bucur când ne întâlnim la meciuri caritabile și că bucurăm copiii care ne-au văzut când jucam. E cea mai mare bucurie că putem face acești oameni fericiți. Mă bucur că am deschis scorul, până la urmă e un meci caritabil și acești oameni merită să le facem pe plac”.

...despre naționala României: „Mă bucur că am câștigat cu 3-0, băieții au meritat, au jucat un fotbal frumos, plăcut. Domnul Mircea Lucescu a adus un plus de posesie. Am avut ocazii mult mai multe. Să luăm pas cu pas, să nu facem nuntă dintr-un meci cu Kosovo”.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.