Liga 1

Sepsi, reacție oficială despre transferul lui Denis Ciobotariu la Rapid

Denis Ciobotariu/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă, Carmen Dumitru  —  sâmbătă, 07 septembrie 2024

Attila Hadnagy, directorul general de la Sepsi, a declarat că Denis Ciobotariu (26 de ani), fundașul central al echipei covăsnene, nu va ajunge la Rapid.

Stoperul lui Sepsi e pe placul lui Marius Șumudică și a fost dorit la Rapid. Doar că echipele nu au ajuns la un acord, pentru că Sepsi nu ia în calcul să se despartă de unul dintre cei mai importanți oameni ai ei.

Rapid și Sepsi tocmai ce au încheiat o afacere, împrumutul lui Omar El Sawy de la echipa giuleșteană la cea din Sf. Gheorghe, dar pentru transferul lui Ciobotariu nu au ajuns la un consens. Șeful lui Sepsi spune că venirea lui El Sawy nu reprezintă o condiție de deblocare a mutării lui Denis în Giulești.

Denis Ciobotariu are interzis la Rapid

„În acest moment, nu sunt șanse ca Denis Ciobotariu să ajungă la Rapid”, a spus Attila Hadnagy pentru GSP.ro.

Fundașul central de la Sepsi, trecut pe la Dinamo și CFR Cluj, e pe placul lui Șumudică încă dinainte ca acesta să ajungă antrenor la Rapid. Tehnicianul l-a lăudat pe fotbalist în această vară, iar acum l-a vrut sub comanda sa.

Cum mutarea nu s-a realizat, giuleștenii nu se vor despărți momentan de un alt stoper. Rapid îi mai are în centrul apărării pe Cristi Săpunaru, Alexandru Pașcanu, Cristi Ignat, Paul Iacob și Filip Blazek.

Denis Ciobotariu a fost integralist la Sepsi în primele 8 etape din acest sezon, marcând și un gol. El e la Sf. Gheorghe de doi ani, fiind adus de la CFR Cluj. A mai jucat în carieră la Dinamo, Chindia și FC Voluntari.

Ciobotariu a adunat 109 meciuri în Superliga, iar la Sepsi a jucat de 87 de ori în toate competițiile, inclusiv în preliminariile Conference League. Denis e cotat la un milion de euro pe Transfermarkt.

7 trofeeare Denis Ciobotariu în CV: 3 titluri în Liga 1, 3 Supercupe ale României și o Cupă a României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.