Nationala

Selecționerul României U19 a exclus din lot 2 jucători, unul de Farul și unul de la Rapid „Un mare semnal de alarmă”

Ion Marin/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 07 septembrie 2024

Ion Marin, selecționerul României U19, i-a trimis acasă pe Gabriel Gheorghe (17 ani, Rapid) și Luca Băsceanu (18 ani, Farul). Cei doi nu au vrut să iasă la încălzire pe parcursul meciului cu Finlanda U19, scor 0-0.

După meci, juniorii de la Rapid, respectiv Farul, au fost excluși din lot. România U19 a remizat nul cu Finlanda U19, într-un meci amical, și va mai juca tot cu finlandezii pe 9 septembrie.

Ion Marin a exclus din lotul României U19 doi jucători

„I-am trimis acasă pentru că ieri au refuzat să iasă la încălzire spre finalul jocului. Poate că erau supărați că n-au fost titulari, dar mai era un joc. Toată lumea o să primească minute.

Depinde doar de evoluția lor la cluburi dacă îi voi mai convoca. Dacă vor convinge, vor veni lot. Mă gândesc că e un mare semnal de alarmă comportamentul lor”, a declarat Ion Marin, potrivit Fanatik.

România U19 e în Finlanda, unde susține un cantonament. A jucat deja un meci cu nordicii și mai urmează unul, fără Gheorghe și Băsceanu în lot.

Gheorghe, mijlocaș ofensiv, a fost luat de Rapid în cantonamentul de vară din Slovenia și a fost folosit de Neil Lennon în partidele amicale. A primit și 11 minute în Superliga, în meciul pierdut cu Petrolul, scor 0-1. Recent, el a fost trimis sub formă de împrumut la FC Argeș, în Liga 2.

Băsceanu, tot mijlocaș ofensiv, nu a apucat să debuteze la seniori, a jucat până acum doar la juniori, pentru Farul.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.