Nationala

Discursul lui „Il Luce” » FRF a publicat imaginile din vestiarul de la Priștina

+34 Foto
FRF a publicat un videoclip cu discursul lui Mircea Lucescu în vestiarul naționalei, după Kosovo - România, scor 0-3.

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 08 septembrie 2024

FRF a publicat un videoclip cu discursul lui Mircea Lucescu în vestiarul naționalei, după Kosovo - România, scor 0-3.

Lucescu a revenit la națională după 38 de ani cu o victorie la scor în Liga Națiunilor. Man, Răzvan Marin și Denis Drăguș au marcat în poarta kosovară și au adus primele 3 puncte păentru „tricolori” în Nations League.

După meci, noul selecționer al României a avut un discurs prin care i-a felicitat pe „tricolori”.

VIDEO. Discursul lui Mircea Lucescu în vestiar, după Kosovo - România

„Băi băieţi, vă îmbrăţişez pe toţi cu drag. Aţi făcut o treabă extraordinară, aţi arătat ca o echipă care ştie ce vrea. Aţi gândit şi aţi controlat jocul aşa cum a trebuit.

Ne-am apărat cu foarte multă inteligenţă, iar când a trebuit să ieşim pe contraatac şi pe atacuri rapide, le-aţi făcut de o manieră extraordinară. Bravo! Să fie începutul ăsta”, a transmis Mircea Lucescu în fața jucătorilor. A primit aplauze în picioare din partea elevilor lui!

VIDEO. Mircea Lucescu, încântat la revenirea pe banca naționalei României

De altfel, și la interviul de la finalul meciului Mircea Lucescu s-a arătat încântat de evoluția elevilor lui. Urmează meciul cu Lituania, de pe 9 septembrie.

Sunt foarte mulțumit de cum a evoluat echipa. Am sperat că preluăm controlul jocului, că nu suntem dominați de adversari. Am lucrat mult pentru a controla jocul, pentru a construi. Am reușit să punem în dificultate echipa gazdă, care are jucători foarte buni. Am jucat bine cu mingi lungi, cei 3 oameni de atac (n.r. - Man, Drăguș și Mihăilă) ai noștri au viteză, au fost extraordinari

- Mircea Lucescu, selecționerul României

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.