Liga 3

Costel Pantilimon atacă, după ce a fost dat afară de la Poli Timișoara: „Mediocritate”

Costel Pantilimon, fostul președinte de la Poli Timișoara, a oferit o reacție amplă despre plecarea de la echipa bănățeană.

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 08 septembrie 2024

Costel Pantilimon, fostul președinte de la Poli Timișoara, a oferit o reacție amplă despre plecarea de la echipa bănățeană.

Poli Timișoara, club de Liga 3, condus de suporteri până la venirea lui Pantilimon, a renunțat la fostul internațional. Și Paul Codrea, antrenorul echipei, a fost îndepărtat.

Noua conducerea de la Poli Timișoara e formată din Simon Pescari (președinte), Călin Pașca (vicepreședinte), Matei Tămășilă, Cristian Romoniță și Sașa Moza (membri în Consiliul de Administrație). Sorin Brădescu a fost numit în poziția de director executiv, în timp ce Cristian Gălan este antrenorul echipei.

Costel Pantilimon: „Clubul ajunsese la un nivel mediocru. S-a revenit la ideea de a fi condus de suporteri”

„În primul an complet m-am chinuit foarte mult, de la a atrage oameni de business până la a crea o educație în club. Au fost mulți oameni care au ajuns în club venind de nicăieri. Nu aveau ce să caute acolo. Clubul a ajuns la un nivel mediocru. Clubul a fost condus de suporteri, din pasiunea de la început s-a ajuns la o dependență nocivă.

Au ajuns oameni la club care nu aveau ce să caute. Eu am venit într-un moment în care a trebuit să curăț clubul, era în litigii cu foști jucători, contracte făcute greșit. Am zis să încercăm să ne ducem spre profesionalism. E greu să atragi oameni ca mine, ca Roti, să ne complacem în situația aia.

Am venit să facem lucrurile corect, să încercăm să facem performanță până când unul dintre stadioane ar fi gata. Acum am ieșit din club. Clubul supraviețuiește datorită Politehnicii.

Dar s-a ajuns din nou la ideea de a fi condusă de suporteri. Domnul rector încearcă să fie echidistant. Momentan nu am niciun plan. Eu venisem în România strict pentru clubul acesta. În principiu, mă întorc în Anglia”, a declarat Costel Pantilimon, la Digi Sport Matinal.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.