Liga 1

Toni Conceicao, așteptat astăzi să semneze în Superligă

Toni Conceicao/ foto: Imago Images

Articol de Laura Șoica  —  duminică, 08 septembrie 2024

Cornel Șfaițer, președintele celor de la Poli Iași, a dezvăluit că este în discuții cu antrenorul Toni Conceicao (62 de ani).

Poli Iași s-a despărțit de Tony Da Silva, iar acum este în căutarea unui nou antrenor.

Poli Iași, în discuții cu Toni Conceicao

Cornel Șfaițer a dezvăluit că a discutat cu Cristiano Bergodi, iar mai apoi cu Adi Mutu, însă au refuzat amândoi, așteptând propuneri mai bănoase din străinătate.

Președintele echipei din Iași a dezvăluit că așteaptă un răspuns în cursul zilei de azi de la Toni Conceicao.

„Am vorbit cu Cristiano Bergodi. Știam că el mai așteaptă ceva din Arabia Saudită. Am avut o discuție și cu Adi Mutu, care mi-a spus că așteaptă o ofertă din străinătate. Mi-a mulțumit frumos că m-am gândit la dânsul.   

Acum, Toni Conceicao. Nu vă ascund faptul că aștept în cursul zilei de azi un răspuns. Analizează foarte bine Iașiul, e un antrenor cu multă experiență și cunoaște foarte bine campionatul României. 

Astăzi va da răspunsul Toni Conceicao. Dacă nu, mă voi orienta către un român și asta este", a spus Cornel Șfaițer, la „Digi Sport Matinal”.

Și Sepsi îl dorește pe Toni Conceicao

Rămasă fără antrenor după despărțirea de Bernd Storck, și Sepsi îl dorește de Conceicao, informația a fost dezvăluită de patronul echipei în urmă cu doar câteva zile.

Sincer, Toni Conceicao e pe lista noastră. De numele lui am discutat chiar acum, vrem să aducem cât mai rapid un antrenor, dar nu vrem să greşim

- Laszlo Dioszegi, finanțator Sepsi Sf. Gheorghe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.