Nationala

Mircea Lucescu, întrebat frontal despre Ianis Hagi: „El are și un handicap”

Ianis Hagi și Mircea Lucescu/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 08 septembrie 2024

Înainte de România - Lituania, selecționerul Mircea Lucescu a fost întrebat la conferința de presă dacă Ianis Hagi va fi titular. Fără să dea un răspuns clar, a numit marea problemă a mijlocașului ofensiv.

  • România - Lituania are loc luni, de la ora 21:45. Partida care se dispută în Ghencea va fi liveTEXT pe GSP.ro și la TV pe Prima TV.
  • România a câștigat primul meci din Liga Națiunilor, 3-0 cu Kosovo.

Concret, Lucescu a recunoscut că Ianis Hagi are o problemă, și anume că nu a jucat deloc pentru Rangers în acest sezon. Internaționalul român a fost trimis la echipa a doua a scoțienilor, unde a bifat minute doar în niște meciuri amicale.

După 3-0 cu Kosovo, România o va înfrunta pe Lituania, în Ghencea, luni de la ora 21:45. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și transmis pe Prima TV.

VIDEO. Mircea Lucescu: „Ianis Hagi are un handicap”

„Să nu vă așteptați la nimic, încă nu am decis nimic, nu știu echipa. Ianis are un handicap față de ceilalți, lipsa de minute la nivelul competiției oficiale.

Niciun antrenament nu seamănă cu un joc. Important e că e aici, că și-a dorit să fie aici. Noi trebuie să câștigăm meciul, nu trebuie să mă gândesc la unul sau la altul. Dacă vom câștiga, vor avea toți de beneficiat”, a declarat Mircea Lucescu, la conferința de presă.

Am șansa să am la dispoziție băieți receptivi. E meritul celor care i-au crescut. Dacă am oameni educați, pot face rezultate, pentru că atunci vor fi disciplinați, se pot concentra. Asta e cel mai greu, să te concentrezi

- Mircea Lucescu, selecționer România

Eu le spun jucătorilor că nimic nu se compară cu echipa națională. Performanțele la echipele de club sunt locale. Când e vorba de națională, deja e vorba de anvergură. Televiziunile, ziarele, specialiștii vorbesc cu mare interes de naționale

- Mircea Lucescu, selecționer România

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.