Tenis

Simona Halep, oprită în conferință de Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!” » A urmat un moment comic: „Aoleu, da!”

+32 Foto
Ion Țiriac și Simona Halep au fost prezenți la tragerea la sorți a tabloului principal de la Țiriac Foundation Trophy 2024. Cei doi au fost puși pe glume.

Articol de David Marinescu  —  duminică, 08 septembrie 2024

Ion Țiriac (85 de ani) și Simona Halep (32 de ani) au fost prezenți la tragerea la sorți a tabloului principal de la Țiriac Foundation Trophy 2024. Cei doi au fost puși pe glume.

Între 9 și 16 septembrie, la Centrul Național de Tenis din București, va avea loc un turneu de categoria WTA125. Competiția a fost prefațată într-o conferință de presă la care au participat Ion Țiriac, directorul turneului, Simona Halep, Horia Tecău și George Cosac.

Ion Țiriac și Simona Halep, dialog comic în conferința de la Țiriac Foundation Trophy 2024

Simona a vorbit despre finala de la US Open, câștigată de Aryna Sabalenka în fața americancei Jessica Pegula, scor 7-5. 7-5.

„M-am uitat câteva game-uri. Mi s-a părut că Sabalenka are o forță destul de mare. A dominat. Ea a făcut și punctele câștigătoare, și erorile. Chiar merită să fie acolo, sus, din ce am văzut în ultimii ani”, a spus Halep.

Întrebată dacă se încumetă la un pronostic pentru finala masculină, dintre Jannik Sinner și Taylor Fritz, programată astăzi, de la ora 21:00, dubla campioană de Grand Slam a transmis: „Nu. Doar pariuri cu domnul Țiriac am mai făcut și am pierdut”. A urmat un dialog cu zâmbetul pe buze:

Ion Țiriac: „Nu spune! E ilegal, dragă!”.
Simona Halep: „Aoleu, da!”
Ion Țiriac: „Am făcut treburi numai legale cu ea, să știți”
Simona Halep: „Nu știu ce să spun, doar să câștige cel mai bun”.

Mi-a dat multe sfaturi domnul Țiriac. A fost lângă mine mulți ani, când a fost important. E o plăcere pentru mine să fiu aici, vreau să îl felicit! Acum vreo 17 ani am jucat turnee mici la București. Am și câștigat două dintre ele, unul după altul. Pe mine m-au ajutat mult acele puncte și acea experiență. Sper să le ajute acum și pe fete și să urce cât mai mult în clasament.

- Simona Halep

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.