Liga 1

Arlauskis, atac devastator la CFR Cluj: „Amatorism total. Petrescu nu poate să facă minuni”

Giedrius Arlauskis // foto: Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 08 septembrie 2024

Giedrius Arlauskis (36 de ani), fost campion cu CFR Cluj, a criticat în termeni duri conducerea de la echipa ardeleană.

Fostul portar lituanian care a jucat 4 ani în Gruia l-a criticat, fără să dea nume, pe Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj. Prieten bun cu Marian Copilu, fostul președinte al ardelenilor, Arlauskis nu s-a sfiit să numească actuala conducere a echipei „amatoare”.

Arlauskis, atac devastator la CFR Cluj: „Amatorism total”

„CFR Cluj a fost condusă se profesioniști când a făcut performanță. Acum, doar Dan Petrescu e profesionist acolo. Acum, la CFR, din partea conducătorilor e amatorism total. Eu știu despre ce e vorba, am fost și eu acolo. Din păcate, Neluțu a băgat bani, dar performanță mai puțină.

El încasează acum, dar performanță nu mai e. Performanța costă bani. Petrescu a făcut performanță, are valoare, dar are nevoie de conducători care știu meserie calumea. CFR nu are așa ceva acum. Petrescu nu poate să facă singur minuni”, a declarat Giedrius Arlauskis, la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Arlauskis are 5 titluri în palmares cu CFR Cluj, din 2018 până în 2022. În total, el a câștigat campionatul în România de 7 ori, a mai reușit asta cu FCSB în 2015 și cu Unirea Urziceni în 2009.

Arlauskis s-a retras din fotbal în februarie 2023, după ce a plecat de la Universitatea Craiova. Lituanianul a bifat 125 de meciuri în carieră la CFR Cluj, unde a jucat între 2017 și 2020, dar și din martie până în septembrie 2021.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.